2777
2789
عنوان

جون عزیرتون بیاید

682 بازدید | 62 پست

من پیش دوتا خانوم سرکتاب باز میکنم اولا تبلیغ نیس من قبلنم تاپیک زدم ب هیچکس نه شماره دادم نه ادرس فقط ی مشورت میخام کسیم ک اعتقاد نداره نیاد من پیش دوتا خانوم سرکتاب باز میکنم یکیش با قران یکیش موکل داره بد این خانوما معمولا همیشه حرفاشون یکیه یا یکی میشه بد حتی چیزایی ک از ایندم گفتن تا حدود خیلی شبیه ب همه من با ی پسری تو‌ رابطم البته الان کاتیم بد اینم بگم من خودمو خیلییییی کوچیک کردم خیلییییی بد پیش اون خانومی ک سرکتاب باز میکنه اوایل کاتمون ک باز کردم‌گفت میاد و فلان بدش گفت ببین مودیه ادم فلانیه اگه خاستگار خوب اومد برو و فلان من چند روز پیش از پیش این زنه اومدم پیام دادم ب اکسم ک من خاستگار دارم میترسم خانوادم بفهمن ک قبلا با یکی رابطه دلشتم من خیلی میترسم و بابام بفهمه فلان میکنه و اینا ی تومار نوشتم بد این اصلا جواب نداد بد من پیش این خانومی ک سرکتاب باز میکنه رفتم گفت ول کن کات کن و نمیاد و از حرفا بدش رفتم پیش اونی ک موکل داره کامل براش تعریف کردم بد برگشت گفت ک برمیگردع صدرصد و من برا شما بسیار عالی میبینم همه چیو و فلان بد این زنه ک موکل داره قبلا نشونهای همینو داده بود دقیقا نشونهای اینو داد برا کسی ک باهاش ازدواج میکنم منم گفتم تو نشونهای اینو دادی بد برگشت  گفت اخه همینه من برا شما خیلی عالی میبینم بد گفتم پس چرا این کارارو میکنه گفت لج کرده 

بد این زنه حرفاش همیشع درسته الان من چیکار کنم

لطفا نگید واقعی نیس خرافات کلاه برداره چون من اعتقاد دارم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب باهاش حرف بزن ببین بنظرم کلا به این چیزا دعا و سرکتاب و این چیزا دل خوش نکن ولی تلاشت و بکن اگه دوسش داری براش بجنگ

ازش بپرس بگو یه تومار براش نوشتی چرا جوابت و نداده

ببینم دلیلش منطقیه

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️

اول اینکه بگم هیچ خانمی موکل نداره این به کنار.

حالا موکل داره یا هرچی از اینده میگه من دوستمم دوست پسزس همینطوری بود دوستم دعا گرفته بود پسرع برگرده بد پسره اومد بد این برگشت گفت تو باید دعای ماندگاری بگیری دوستم نگرفت پسره رفت و دوستم رفت پیش این زنع گفت من ک گفتم باید دعای ماندگاری بگیری حالام اکه میخای برگرده ب دعا بنویسم بیاد ولی خودش دیگع نمیاد  ولی ب من اصلا نمیگع دعا بدم یا چی میکه اوکیه خودس میادو از این حرفا

حالا موکل داره یا هرچی از اینده میگه من دوستمم دوست پسزس همینطوری بود دوستم دعا گرفته بود پسرع برگرد ...

همونی بود که خصوصی بهم گفتی همون زنه اس یا یکی دیگ

هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🤍