2777
2789
عنوان

از خیانت می ترسم

130 بازدید | 21 پست

انقد خیانت می بینم که اصلا نمی تونم به ازدواج فک کنم

واقعا خیلی سخته همیشه فک می کنم آخری بهم خیانت میشه و خیلی ناراحت میشم 

این بزرگترین ترس من تو این زندگیه 

نمی‌دونم چکار کنم این فکر و بندازم بیرون 

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین تعهد بسته به ذات طرف داره وگرنه تو پرنده بیاری داخل قفس نمیتونی فکر پرواز از سرش بگیری 

من فهمیدم زندگی مثل یک قطار با هم مسیر ها متفاوت که در ایستگاه ها مختلف پیاده میشن اگه به چشم یک هم مسیر به شوهرت نگاه کنی و تلاش کنی تا زمانی که قرار یک مسیر طی کنید برای حال خوب هم ، پیشرفت ، تکامل رفتاری شخصیتی تلاش کنید مسیر تون یکی 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

ببین تعهد بسته به ذات طرف داره وگرنه تو پرنده بیاری داخل قفس نمیتونی فکر پرواز از سرش بگیری من فهمید ...

آره خب منم همیشه می ترسم کسی گیرم بیاد که ذاتش 

خیانتکار باشه 

من خیلیارو دیدم همسرشون بشون اعتماد داشته ولی بعدش خیانت کردن

هیچ چیز قابل پیش بینی نیست همسر من بعد از ۱۴ سال زندگی عاشقانه بهم خیانت کرد جوری که وقتی فهمیدم بهم شوک وارد شدجوری خودمو میزدم موهامو می‌کشیدم صورتمو چنگ مینداختم اصلأ توحالت طبیعی نبودم 

بدترین حسیه که یک زن میتونه تجربه کنه...

خب الان ت میخوای بگی همچین پسری نیست کلا؟ من الان همونجوری ام یکی از نایابا هستم

هست خیلی خیلی کم واقعا 

گفتم که تقریبا نایابن