2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه یه پسر جذاب و خوش استایل که همه جوره اخلاقی و شخصیتی خوب باشه واقعا می ارزه سنشم از۳۰بیشتر نباشه

من دو ماه پیش یه خواستگار پولدار و به دلیل سن بالا و ظاهر و شخصیتی که نپسندیدم رد کردم 

همه میگن اشتباه کردی الان پول از همه چی مهمتره 

ببین اخه الان سختی زندگی متاهلی خیلی زیاد شده؛ ادما پرتوقع شدن و خود محور از نگاه منی که دخترم به نظرم پسرهای الان هم خیلی پرتوقع هستن و میخوان زنشون مثل مادر همه جوره ساپرتشون کنه هم تو مسائل مالی کمکشون کنه حالا یا خودش کار کنه یا خانواده پولدار داشته باشه ؛ هم لوس هستن چون تربیت مادرن و پدر توی تربیت اونها نقش کمتری داشته ؛ یعنی مرد بار نیومدن ؛ در کل وقتی تو با خانواده ات کنار اومدی و باهاشون زندگی میکنی خرجت رو میدن چرا بیای ازدواج کنی با مردی که هم خرجت رو نتونه تامین کنه و تو از خیلی چیزایی که توی زندگی خونه پدر داشتی مجبور میشی بزنی هم با اخلاق های خاص و توقعات نجومی کنار بیای

من دو ماه پیش یه خواستگار پولدار و به دلیل سن بالا و ظاهر و شخصیتی که نپسندیدم رد کردم همه میگن اشتب ...

نه بابا سن بالا پاش لب گوره 

قراره ازدواج کنی که خوشبخت بشی نه که دوروز ازدواج کنی بعدش بیوه بشی واسه من  قیافه واخلاق مهمتر از پوله واینکه حتما زیر۳۰باشه

اره هر تصمیمی که تو زندگی گرفته میشه باید بیارزه و به نفع آدم باشه

برای من اینطور نبود،من عاشق شدم و البته خاستگاری که بقول شما به نفعم باشه و بی ارزه هم خیلی داشتم ولی اگر عاشق نمیشدم تا همین الانم مجرد بودم 

پشت من خدا بوده همیشه ...

ببین اخه الان سختی زندگی متاهلی خیلی زیاد شده؛ ادما پرتوقع شدن و خود محور از نگاه منی که دخترم به نظ ...

اگر پسری باشه که ازت انتظار مالی نداشته باشه اخلاقش خوب باشه 

و رابطه ت با پدر و مادرت خوب نباشه و اذیت بشی و پول هم زیاد بهت ندن 

اون وقت چی ؟