2777
2789

تو همه جیزم خیلی تاثبیر گذاشته خیلی خیلی خیلی

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کتاب خوندن خیلیییییییی عالیهههههه😍

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

من فن بیانم بسیار ضعیفه

کلاس فن بیان برو 

کتاب زیاد بخون

دوره های رایگان فن بیانم تو گوگل هست ببین

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

برای من کتاب خوندن بیشتر شبیه این بوده که هر بار یه پنجره جدید رو ذهنم باز کنه. یه وقت‌هایی کمکم کرده از استرس و فشار روزمره فاصله بگیرم، یه وقت‌هایی باعث شده خودمو یا رفتار آدم‌ها رو بهتر بفهمم. کم‌کم حوصله‌م بیشتر شده، تمرکزم بهتر شده و حتی تو حرف زدن و تصمیم گرفتن هم تاثیر گذاشته. یه جور احساس رشد بی‌سروصدا داره؛ بدون اینکه متوجه بشی، طرز فکرت مرتب‌تر میشه، دنیا رو دقیق‌تر می‌بینی و دیدت نسبت به همه‌چیز عمیق‌تر میشه. راستش کتاب خوندن زندگی رو ناگهانی عوض نمی‌کنه، ولی همین تاثیرهای ریز و مداومش در طول زمان واقعا آدمو تغییر میده.

برای من کتاب خوندن بیشتر شبیه این بوده که هر بار یه پنجره جدید رو ذهنم باز کنه. یه وقت‌هایی کمکم کرد ...

سلام خانم 😍میشه بهترین کتاب هایی که خوندین بهم معرفی کنید ؟ من ۱۸ سالمه

سلام خانم 😍میشه بهترین کتاب هایی که خوندین بهم معرفی کنید ؟ من ۱۸ سالمه

18 کتابی که خودم تو 18 سالگی خوندم 🥲

۱. شب‌های روشن – فیودور داستایفسکی

۲. رنج‌های ورتر جوان – یوهان ولفگانگ فون گوته

۳. فلسفهٔ پوچی – آلبر کامو

۴. آن هنگام که نفس هوا می‌شود – پال کالانیتی

۵. دوستِ بازیافته – فردریک اولمن

۶. صحرای محشر – محمد علی جمالزاده

۷. موش‌ها و آدم‌ها – جان اشتاین‌بک

۸. دکتر جکیل و آقای هاید – رابرت لوییس استیونسن

۹. ترانهٔ ایزا – ماگدا سابو