2777
2789
عنوان

معمولا شام چی میخورید 😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 43 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما فقط وعده شام دور هم هستیم و اکثرا برنج و خورشت و غذای مفصل داریم برای نهار وقتی خودم تنهام که چیز ...

اره دیگه روتین زندگیا فرق داره 

من شوهرم صبح تا ظهر سرکاره دیگه عصرا خونس 

ظهر که میاد ناهار خوب میپزم شب حاضری 

شبم بخوام آشپزی کنم دیگه کلا باید تو آشپزخونه باشم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

من غذا نباشه سیر نمیشم .همیشه شام داریم .شما سالاد الویه ماکارونی بپز برای هر کدوم اندازه کم تا سنگی ...

سالاد اولویه دوست ندارم خودم درست کردنشم مکافاته 

ماکارونی هم برای ناهار میدارم معمولا

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بیستروقتا ساندویچ‌ های مختلف‌یا برنج و خورشت

چه ساندویچی

ناهار ها همیشه برنج شام نونی

نونی چی مثلا

معمولا انواع اش  سوپ  عدسي  خوراک لوبیا و قارچ

ماکارونی   کوکو سبزی و  کوکو سيب زمینی   الویه  فلافل 

ناگت   املت و ... رو برای شام میشه خورد 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

هر چی جز برنج ... املت ؛ انواع کوکو؛ انواع ساندویچ ؛ عدسی ؛ فرنی ؛ فیله سوخاری ؛ سالاد سزار ؛ سالاد ماکارانی ؛ عدسی ؛ اسفناج ؛ سرخ کردنی ؛ خوراک کدو سبز ؛ سالاد الویه ؛ کشک بادمجون ، پنیر و گردو یا عسل و گردو و شیره انگور ... هر چی پیش آید خوش آید ... امشب سوپ داشتیم چون سرما خوردم ...

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
سالاد اولویه دوست ندارم خودم درست کردنشم مکافاته ماکارونی هم برای ناهار میدارم معمولا

سالاد ماکارونی منظورم بود اشتباه نوشتم ماکارونی. 

یاهم میتونی همون ظهر یکم اضافی بذاری،برا شبم بمونه