2777
2789
عنوان

دخترم همش میره خونه همسایمون

259 بازدید | 16 پست

زن خوبیه مهربونه مشکلی نیست ولی من روم نمیشه من اصلا نمیرم خونه همسایه ها فقط تو سالن سلام علیک‌میکنم حالا این خانم با خودش میگه بچشونو یکسره میفرستن خونه ما. بچم دوسش داره میره در میزنه میگه میخام ببام خونتون . آزار نداره بچم . دختر بچه ارومیه مشکل اینحاس من اصن اهل مراوده میستم حس بد میگیرم دخترم تنهاس به حرفمون نمیکنه میره هی درخونشون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند بار دعوتش کن خونتون به بهانه اینکه دخترم دوستون داره 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

خب اگه اونا بچه ای ندارن همسن دخترت بنظرم معنی نداره بره اونجا حالا شاید روشون نشه چیزی بگن بهتون بنظرم خودت هر طور شده مشغولش کن تا از سرش بیفته

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

وااااااااااای. وای 

چطور اعتماد میکنییییییییی گوش نمیده چیهههههههههههه

چطور نمیترسی  گیرم خودش خانم خوبی باشه 

چه میدونی چه آدمایی اونجا رفت و آمد دارن  بچه میفرستی اخههههههههه