2777
2789
عنوان

میتونیم گپ بزنیم 🥲🍓✨فقط 8دقیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 26 پست
عزیزم.خدا حفظت کنه. منم درونگرام😂

چطوری با دیگران 🤔🥲

من علاوه بر درونگرام صادق و رو راستم براهمه وکسی در مقابل این رفتارم سیاست و چرب زبانی به خرج بده بشدت بدم میادد بشدتذ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از نظر شما ادم درونگرا چجورین اینکه درونگرام بده ؟ میتونم عوض شم بعضی قتا ناراحتم از این شخصیتم🥲🌱

ميدوني من يه مدت دوست داشتم درونگراشم و ادماي درونگرا با اونايي كه حال ميكنن به نظرم صدشونو ميزارن سر همين ازشون خوشم مياد ولي ببين اين ماهيت توعه بايد بپذيريش

چون واقعا همینم یه روز خوبم یه روز بدم درضمن درونگرام هستم

دقیقاااا 

ولی برونگراها رو دیدی همیشه میخندن همیشه در ارتباطن حالشون خوبه 

ماها اینطور نیستیم امروز استادم نزاشت دکلمم رو بخونم بعد انداخت گردن سایر مسئولان 

بعدشم احساس کردم با چرب زبانی داره ازم تعریف میکنه خیلی حالم بهم خورد 

🥲🫂عزیزم چیکار میشه کرد

یکم باید پررو باشیم و نترس مگه این ادمایی ک قدرت حرف زدنمونو ازمون میگیرن کی ان  بابا قوی شو اعتماد بنفس بگیر تلقین کن به خودت همه اینارو دوسه بار تمرین کنی میشه عادت

یکم باید پررو باشیم و نترس مگه این ادمایی ک قدرت حرف زدنمونو ازمون میگیرن کی ان بابا قوی شو اعتماد ...

دقیقا 

منم خیلی باخودم کلنجار میرم 

اصلا کلااااا میگم چرا نمیتونم حاضر جواب شم 

دقت کردی جپاب دادن هم میلنگیم؟؟؟

دقیقا منم خیلی باخودم کلنجار میرم اصلا کلااااا میگم چرا نمیتونم حاضر جواب شم دقت کردی جپاب دادن هم م ...

اره انقققدد بدم میاد از این عادتم انگار سرم گیج میره میخوام غش کنم بابا طرف مگه کیه مگه چیه حالا من عصبی بشم خدارو بنده نیستم استغفرالله برام مهم نیس کی جلومه میزنم لتو پارش میکنم 😂

چطوری با دیگران 🤔🥲من علاوه بر درونگرام صادق و رو راستم براهمه وکسی در مقابل این رفتارم سیاست و چرب ...

من کلا زیاد نمیتونم ارتباط بگیرم کسی باهام حرف میزنه نمیتونم زیاد حرف بزنم اینا

🐍🌶