2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتاش بده اما تحمل یه شوهر بداخلاق زجراوره و ذره ذره پپیرت میکنه،

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،
چه جوری به دست میاد؟

با تلاش با قناعت

یه وقتایی شانس 

همون جور که ما تو ازدواج دومم به دست آوردیم

اما تو ازدواج اولم شوهر سابقم درآمدش از یه جراح و متخصص مغز و اعصاب و هر دکتری بیشتر بود اما اخلاق نداشت دست بزن داشت شکاک بود بعدها اعتیاد هم پیدا کرد نور علا نور شد دیگه نتونستم تحمل کنم و بعد ۱۰ سال زندگی مشترک جدا شدم

وقتی ازدواج دوم کردم شوهرم حتی پول خرید یه دسته گل ساده رو هم نداشت صفر تا صد با قرض آمد جلو امد ۲ سال و نیم تو خونه ۱۸ متری زندگی کردیم بعد اون هم من طلاهایی که برای قبل ازدواجم بود دادم برای پول پیش خونه جدید بعد ۲  سال که کلا شد ۴سال و نیم نه تنها تمام بدهی ها رو دادیم بلکه صاحب خونه و ماشین شدیم ۷ سال بعد من کم‌کم یک کیلو طلا و شوهرم کلی پس انداز داشت

همه چیزمون هم به راهه از بهترین خورد و خوراک و پوشاک و تفریح و مسافرت و کلاسهای مختلف و باشگاه

پسرم هم از شیر مرغ تا جون آدمیزاد بخواد مهیاست

من که اعتقاد دارم به خاطر اخلاق خوب شوهرم خدا به ما نگاه ویژه کرده

اره همه از سر بی پولیهبه خاطر پول درآوردن میرن سر کار

نه قبول ندارم

خود ما وضعیت مالی خوبی داریم تا جایی که گرونی و این اقتصاد جامعه برای ما تاثیری نداشته

اما من کار میکنم 

امثال خودم هم زیاده تو اطرافیان 

من بابام وضع مالیش خوب نبود ونیست..اخلاقم نداشت ونداره...بیچارمون کرد تو همه ی این سالا...هنوزم اذیت میکنه...

شوهرمم وضع مالیش خوبه خداروشکر...اما اونم متاسفانه اخلاق نداره...یه خورده از بابام بهتره.بعضی چیزاش...وگرنه بیشتر از بابام گیر میده واذیت میکنه...من بی پولی رو تحمل میکنم اما بد اخلاقی رو نه...