2777
2789

فازشون چیه

اکثرا قیافه های کریح و وحشتناک و سن بالایی دارن😐

و هیزی و هرزه بودن از قیافه ی تک تکشون میباره

(تاکسی و.. نیستنا با اون لبخند کثیفشون نیت بدشونو نشون میدن!) 

اولا ربطی ب حجاب نداره من خودم حجابی نیسم ولی خب...

اره خیلی اشغالن و قیافشونم وحشتناکککک

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هول و کثافتن میدونن دختربچه آن زودتر گول میخورن. خدا آدمای بد رو لعنت کنه مراقب خودت باش مسیرها رو درست انتخاب کن نتونن مزاحم شن. حتی اگه همچین چیزی میبینی حتما به والدینت بگو بتونن کمکت کنن. اصلا فکر نکن چون بزرگ شدی نباید بگی اتفاقا آدم عاقل کمک میخواد

واقعا حال بهم زنن ادم حس میکنه گراز نشسته پشت صندلی

اصلا وحشتناکننن 

من یبار از آموزشگاه برمیگشتیم هوا تاریک شده بود بعد ی ماشین مارو دید وایساد هی راه میرفتیم تند تند اونم میومد پشت سرمون انقد کوچه پس کوچه رفتیم فایده نداشت جلومون سبز میشد ی موهای فری داشت چشای هیز ابی و قیافه چندش تا عمر دارم یادم نمیره فک کنم نزدیک ۳۰ سال بیشتر داشت😬😬 

بدترین شب زندگیم بود 😬😬

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

هول و کثافتن میدونن دختربچه آن زودتر گول میخورن. خدا آدمای بد رو لعنت کنه مراقب خودت باش مسیرها رو د ...

نه اون خیابون که برا تاکسی میایستم اکثرا شلوغ و پر ترافیکه

این هولارو معمولا صبحا میبینم

نه اون خیابون که برا تاکسی میایستم اکثرا شلوغ و پر ترافیکهاین هولارو معمولا صبحا میبینم

خوب بگو بازهم به والدینت صبحها هو ات رو داشته باشن اینی که بهت میگم خیلی مهمه . خیلی زیاد . حتما به والدینت بگو . بالاخره یه فکری میکنن و راحت مساله رو حل میکنن. حتی ممکنه به پلیس اطلاع بدن اون قسمت گشت بزاره تا تو  و بقیه دخترا رو کسی مزاحمتون نشه. 

تو شهر ما بعضی جاها که خلوته صبح یه مدت پلیس میاد و میره خودبه خود امن میشه