2777
2789

سلام من امروز حرز امام جواد گرفتم 

اما تو یه تایپیک دیدم که گفتن واسه ابطال سحر و جادو باید به بازو راست بسته بشه 

من انداختم گردنم اشکالی داره؟؟

من واسه رزق و روزی،باز شدن بختم،ابطال سحر و جادو گرفتم .

اگه کسی جادو کرده باشه قبلا با این حرز باطل میشه؟؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

حقیقتا اطلاع ندارم

من تو کیف پول گذاشتم 

ترجیح میدم رو بازو و گردن اینا نباشه چون ممکنه پیش بیاد حواسم نباشه برم سرویس باهاش 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازکجاگرفتی به بازوت ببند، من واسه نوزاددوستم گرفتم گفت به لباسش سنجاق کن

یعنی حتما باید بازو باش

آخه ب بازو زیر لباس معلومه

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

حقیقتا اطلاع ندارممن تو کیف پول گذاشتم ترجیح میدم رو بازو و گردن اینا نباشه چون ممکنه پیش بیاد حواسم ...

من پرسیدم گفت اشکالی نداره باهاش بری سرویس فقط باید دورش چسب بزنی

ازکجاگرفتی به بازوت ببند، من واسه نوزاددوستم گرفتم گفت به لباسش سنجاق کن

کسی سحر و جادو انجام داده باشه با این حرز باطل میشه؟

چندخریدی من ازمشهداوردم نقره ۷۰۰شد

۲۸۰ 

یکی از دوستای طلبم از یه جای معتبر سفارش داد

رو پوست اهو

یعنی چی نقره؟

یعنی رو نقره نوشته شدع؟

کسی سحر و جادو انجام داده باشه با این حرز باطل میشه؟

دورگردن میشه انداخت،بله دفع سحروجادوهست،یکی از آداب مهمش روی پوست اهونوشته شده باشه

•  نگاه و زبان سوء دشمنان و ستمگران
  • دفع شر مردم و سلاطین، شیاطین، جنیان و غولان
  • حفظ از فریب و دشمنی و فساد
  • حفظ از جراحت و غرق شدن
  • حفظ از هلاکت قتل و انتقام و قطع شدن
  • حفظ از بیماری وناخوشی
  • حفظ از شکست خوردن و حفظ آبرو
  • حفظ از فقر و گرسنگی و عطش
  • حفظ از وسوسه و نقصان در دین
  • افزایش قدرت و نیروی شخص
  • حفظ از هر بدی و خطر و ترس
  • پیروزی بر دشمنان