2777
2789
عنوان

کیا بچه سومشون ناخواسته بود

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 70 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها خودشون کارشون رو انجام میدن کلاسم میرن اما کار های خونه برام سخت و تموم نشدنیه اگه یه خانم خو ...

چقدر شرایطت مثل منه

دوتا پسر دارم و تقریبا با این شرایط 

اما با این تفاوت که خیلی دوست دارم دختر ار بشم ولی جرات اقدام ندارم😁

چقدر شرایطت مثل منهدوتا پسر دارم و تقریبا با این شرایط اما با این تفاوت که خیلی دوست دارم دختر ار بش ...

منم دختر  دوست داشتم ولی جرات نداشتم 

دیگه یه سالی هست که پشیمون شده بودم 

خدا گذاشت تو کاسه م

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  

من بچه ی چهارمم ناخواسته بود 😜 

دو سالشه 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

دوستم‌شاغله

بارداری های پر خطر داشته

کل ۹ ماه رو آمپول دور ناف ش میزنه هر روز

سومی رو ناخواسته باردار شد زار میزد

الان حدود ۴ سالشه

به زور از شیر گرفتش میگفت این انقدر عزیزه دوست ندارم ازم جدا شه

انقدر عزیز میشن این سومی ها

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

منم دختر دوست داشتم ولی جرات نداشتم دیگه یه سالی هست که پشیمون شده بودم خدا گذاشت تو کاسه م

عزیزم♥️ انشالله که بهترین ها برات رقم بخوره و‌کوچولوت رو راحت. و سالم و سلامت بغل کنی

منم دختر دوست داشتم ولی جرات نداشتم دیگه یه سالی هست که پشیمون شده بودم خدا گذاشت تو کاسه م

دوست دیگه مم

تازه فهمیده سومی رو بارداره

دوتا دختر داره

۹ و ۳ ساله

انشالله خدا به تو یه دختر صحیح و سالم و خوشگل و صالح بده

به اون پسر سالم و صالح

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP