2777
2789
عنوان

بله برون با عقد یکی

89 بازدید | 9 پست

سلام بچه‌ها

به نظرتون بله برون با عقد یکی خوبه؟

نشون جلسه اخر خواستگاری در حضور بزرگترا انجام بشه و توافقات هم بشه ولی جشنش با عقد یکی باشه میوه شیرینی شام

اره من از پشیمونیام اینه که چرا یکیش نکردم. بله برون اومدن شام خوردن رفتن دوباره عقد که اونم گفتن کادو نیارید باز مراسم میگیریم=/ باز مراسم هم نگرفتیم و یه کله رفت عروسی و اینجوری دو تا شام سوخت دادیم با فامیلای کج و کولمون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله برون همون موقعیه که بله رو اعلام مبکنین و نشون میارن. جشنش هم که میشه جشن نامزدی خیلیا نمیگیرن و چیز مهمی هم نیست.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من بله برونم تالار گرفتیم 

دیگه عقد رو فقط باخانواده دو طرف رفتیم محضر و جشن نگرفتیم

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

اره من از پشیمونیام اینه که چرا یکیش نکردم. بله برون اومدن شام خوردن رفتن دوباره عقد که اونم گفتن کا ...

من اصلا علاقه‌ای ندارم هر دو رو بگیرم یکیش کافیه ولی خانواده‌ها حساسن کمی توی ذهنم بود ترکیبش رو بگیریم باغ تالار و سفره عقد و ... مینیمال و قشنگ

من بله برونم تالار گرفتیم دیگه عقد رو فقط باخانواده دو طرف رفتیم محضر و جشن نگرفتیم

من دلم می‌خواد سفره عقد بندازم و ...

واسه همین تو ذهنم بود هر دو رو ترکیب کنم باغ تالار بگیرم یهو

خرید برات میکنن با میخوان بپیچونن منم دوران نامزدی نداشتم جوری پبچوندن که انگشتر نامزدی نخرن و تو خر ...

من قراره هم انگشتر نامزدی بخرم، هم سرویس، هم حلقه، هم ساعت و هم زیر لفظی

خانواده همسرم اصلا اینجوری که می‌گید نیستن، منتها همسرم می‌خواد همه چیز رو خودش تقبل کنه و من نمی‌خوام الکی اذیت بشه بابت دو بار ریخت و پاش از اون سمت نمی‌خوام حرف کسی روی زمین بمونه و حسرت به دل بشن پدر مادر.