2777
2789
عنوان

مادرشوهر عن دماغم انگار نمیتون بتمرگ تو خونش هروز خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 33 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیشه تغییر مکان بدین؟ من اصلا تحمل ندارم مهمون زیادی  میاد کلا زندگیم رو هوا و زمینه انگار .سکوت و تنهایی خونه چیز دیگس 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

سانس اول نوه خالم افسردگی دار تو ساختمون ماست پامیشه میاد از ساعت ۱۱ تا ۱۶ میتمرگ روحیش عوض شه کوفتش ...

وا رو نده خودت افسردگی بگیری خوبه ت مگ دلقک بازی در میاری ک روحیش عوض شه

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی صلوات مهمونم کنین لطفا

چرا باید پسر خاله ات همش خونه شما جل باشه 

مگه خانواده نداره 

شوهرت مشکلی نداره 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

سانس اول نوه خالم افسردگی دار تو ساختمون ماست پامیشه میاد از ساعت ۱۱ تا ۱۶ میتمرگ روحیش عوض شه کوفتش ...

هروز؟ چ خبره مگه تراپیستی تو

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

کار شوهرم چی کنم

ن چن محله دورتر بشین ازین مزاحما 

عشقم نوه خالم دختره

ای بابا 

بگو رستوران زدم مگه همش خونه مایی 

باهاش خوش رفتاری میکنی پرو میشه

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴