2777
2789
عنوان

کیا بچه مدرسه ای بد غذا دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 31 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برام دعا کنید حالم خوب بشه 

خواهرانه برام از ته دلتون دعا کنید

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

تقصیر مدرسه اس!

مدرسه پسرم کلا تغذیه بسته بندی ممنوعه.

گرچه گاهی آدم به زحمت میفته، ولی بچه چشمش عادت میکنه به نان و پنیر و کره و عسل و سمبوسه و پیراشکی

پسر منکه لب به نان و پنیر نمیزد، حالا یه روز درخواست میده نان و پنیر و خیار، یه روز با سبزی، یه روز توی ظرف کوچواو ارده شیره میریزم، با نان سنگک میبره اونجا لقمه لقمه میخوره

واقعا هم برای سلامتی جسمشون مفیده هم بحث تربیتی خوبیه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
دختر ۲ ساله منهیچی نمیخورهن برنج ن مرع ن گوشت

دختر منم نزدیک ۵ سالشه

تا الان قرمه سبزی لب نزده

قیمه ۲ بار خورده

مرغ کلا ۵ دفعه خورده

کباب و جوجه نمیخوره

فقط غذاهایی که سرخ کرده و فست فود میخوره

چند روزی یکبار برنج با ماست میخوره

غذاش نون و پنیر و کره و عسله

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.

از این  کوکی های مقوی درست  کن توش جوی دوسر پرک و کنجد  و اینا بریز 

لقمه نمیخوره  مثلا حلوا ، شیره انگور .

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
مربا تو عمرش نخورده از ایناست که نخورده میگه دوست ندارم

چقدر پسرتون مثل دختر منه

دخترم اصلا اش رو مزه نکرده ولی میگه دوست ندارم

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
تقصیر مدرسه اس!مدرسه پسرم کلا تغذیه بسته بندی ممنوعه.گرچه گاهی آدم به زحمت میفته، ولی بچه چشمش عادت ...

من همیشه میگم کاش خوراکی مغازه ای ممنوع بود یا هفته ای یه روز مثل چهارشنبه مجاز بود 

ولی میبینم دست همه بچها کیک و شیر کاکائو هست واقعا هر روز خوب نیست 

دختر منم نزدیک ۵ سالشهتا الان قرمه سبزی لب نزدهقیمه ۲ بار خوردهمرغ کلا ۵ دفعه خوردهکباب و جوجه نمیخو ...

دختر من مثلا ی قالب پنیر میگه بخورم

یا خامه خالی میخوره

ولی گوشت تف میکنه مرع اصلا لب نمیزنه