2777
2789

کارش  شرایطش خوبه ولی خب صاحبکار  جوریه با شاگردا خیلی بگو و بخند دارهه

و همینطور به من میگه تو چرا ساکتی و مضلومی  حرف بزن 

مثلا شاگرداش میگن برامون لباس فرم کوتاه بخر  ما میخوایم سر لخت باشیم تو کافههه  

یا ارایش بدجور ناخن مصنوعی همش میخوان جلوه توجه کنن

یا مثلا گروه زده تو گروه صاحبکار  میگه با من قهر نکنید اونا میگن کادو بگیر  قهر نمیکنیم و...  

یا مهیاوه بهمون بگیر بیا پاسور بازی کنیم مشتری نیست 

من گفتم فردا نمیتونم بیام یکی ازهمون شاگردا دختر نوشته عزیزم یعنی چی نمیای باید  بیای منم نوشتم من با صاحبکار بودم نه شما سرتون تو کار خودتون باشهه

همه شاگردا دخترن

شروع کرد دعوا کردن 

منم نوشتم 

راستش حس میکنم با شاگرداتون کنار نمیتونم بیام

و سبک کارمون و اخلاقمون بهم نمیخوره 

هنوز‌نیومده دعواا هست 

من نیام فکر کنم 

راحت ترین

همین پسری  که باهاش در ارتباطم  عید میخواهد بیاد خواستگاری بهم میگه چی شده چرا عصری نمیری سرکار میگم با  همکارم  بحثم شد بهم میگه تو دعوا گری و...

منم گفتم ببخشید که من نمیتونم لاس بزنم 

من اینطور جاها نمیرم تو چطورآدمی هستی  بجایی بگی نرو سرکار  محیطش دوست ندارم میگی برووو سرکار بلاکش کردممم 

دختره یک چیز دعوا گری تیغ کشیده بود رو دستش قشنگ خیلی  دعوایی بود میترسیدم برم شری بشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب کردی 

پسره هم غلط کرد 

آقایون سایت هیچ صحبتی باهاتون ندارم پیامم ریپ نزنین🚫‼️فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشی‌ها، به تلاش، به ارتقا، به آدم‌ها و به عشق...فهمیده‌ام که بهترین حالت زندگی وقتی‌ست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمی‌کنی و عمق هیچ چیزی را نمی‌بینی و در سیاهچاله‌ی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

عزیزم خوب کردی خدا تومنم بدن عفت و حیارو بگیرن نمیارزه

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
ن عزیزم سیرجان هستم من خودم تا حالا مهیاوه نخوردمم 🙃🙂

اهااا. پس همینه. من خوردم. جنوبی ام. 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

عزیزم به نظرم بهتره شما یکم بیشتر ارتباط بگیری با بقیهمثلا بشینی پاسور بازی کنی چی میشه همه هم که دخ ...

عزیزم من خوشم نمیاد کنار  دوتا اقا پاسور بازی کنم بگم بخندم در مورد موضوعا حرف بزنم که واقعا مسخره باشن مثل لباس کوتاههه   یا عشوه خرکی بیامم 

اخلاق من اینجور نیست