2777
2789
عنوان

پشت کنکوری ها بیاید لطفا

51 بازدید | 9 پست

بچه ها سلامت و بهداشت و هویت تو یک روز و نیم میشه خوند برای نمره ۱۹   ۲۰

و اینکه فیزیک یحیوی سالیانش کلا چند ساعته و کسی هست دیده باشه هم درصد خوبی زده باشه هم ۲۰ شده باشه فیزیک نهاییش

چقد خوندی تاحالا 

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

واسه سلامت و بهداشت واسه نمره 19 و 20 سخته نمیتونی توی 1 روز و نیم جمعش کنی

من دو روز فرجه داشتم واسه نهایی بازم 18 شدم

ولی هویت میشه

توی یک روز و نصفی جمع میشه

راجع به فیزیک هیچ نظری نمیتونم بدم چون خودم با تبصره قبول شدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیز دلم پشت کنکوری نیستم 

ولی با توجه به تجربه ای که دارم و میدونم هویت امتحانش داخلیه هم ترم اول و هم دوم حالا اکسر معلم ها میگن سوالات رو 

ولی سلامت نهایی هستش و متاسفانه سخت هم هستش جوری نیست که به یک روزه جمعش کرد حداقل شما پنج روز زمان نیاز داری 🥰

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦

واسه سلامت و بهداشت واسه نمره 19 و 20 سخته نمیتونی توی 1 روز و نیم جمعش کنیمن دو روز فرجه داشتم واسه ...

امتحان نهایی های پارسال ی روز و نسم بیشتر فک کنم فرجه نداشت واسه سلامت من برنامه رو دیروز چک کردم فک کنم یک روز و نسم بود

پنج روز 🤐

بله عزیز درس خیلی عمیق و سختیه 

البته اگر ۲۰ یا ۱۹ بخوایی 

یک روز در حد قبولی هم نمی تونی بخونیش

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦

امتحان نهایی های پارسال ی روز و نسم بیشتر فک کنم فرجه نداشت واسه سلامت من برنامه رو دیروز چک کردم فک ...

مطمئنی؟؟

به هر حال فکر نمیکنم بتونی توی یک روز و نیم جمعش کنی

من یادمه کل فرجه رو خوندم 18 شدم

حالا بازم خودت میدونی