2777
2789

به جای سکه میگن بهتره زمین و خونه بنویسید 

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اره کاش بیشتر بود مهریه فقط براالان نیس ادم پیری کوری داره البته من غیر سکه خونه و زمبن و طلاهم د ...

من طرفم میخواد پنجاه سکه بکنش و گفت اندازه یه خونه بشه برات بگیرم و دین گردنم نباشه 

ولی مامانم میگه فقط اگه دیدی اخلاق داره قبول کن وگرنه کمه و تضمین نیست 

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

مهریه من 214 تاست ولی نداره که بده ولی خب یه تظمینه برای زندگی در آینده و گرنه مهریه خوشبختی نمیاره اگه تونستید هر چی دارن به اسم تون کنید که بردید و گرنه مهریه زیاد و یا کمش هیچ ارزشی نداره

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 
جدی ؟ به جاش حق طلاق اینا رو داد

آره شروط ضمن عقد و حق طلاق و تنصیف اموال اما تنصیف اموال تو قانون ایران هیچه...به جای اون قرار بر این گذاشتیم هر چی شراکتی می خریم بعد ازدواج جدا به اسم بخوره که تا الان هم همین بوده و انجام شده.‌‌..خودم این جوری خواستم چون ۸۰۰ تا سکه تو ازدواج سابقم مهریه ام بود دریغ از یه سکه که بهم رسیده باشه فهمیدم مهریه گرفتنش کار هر کسی نیست.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

به جای سکه میگن بهتره زمین و خونه بنویسید

آره بابامم همینو میگه ولی فعلا خونه ندارع شاید چند سال بعد بخره اونجوری میشه؟

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

مهریه. باید. نه کم. باشه نه زیاد طرف. اگه. بد باشه. یه میلیارد شکه روهم. ادم. میزاره. میره

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
من طرفم میخواد پنجاه سکه بکنش و گفت اندازه یه خونه بشه برات بگیرم و دین گردنم نباشه ولی مامانم میگه ...

خوبه ولی بنظرم کمه 

تو زندگی مرد کار میکنه پول داره هرچی میتونه بخره بنتم خودش زنه و همون مهریش

آره بابامم همینو میگه ولی فعلا خونه ندارع شاید چند سال بعد بخره اونجوری میشه؟

نمیدونم که آیا حتما باید از دارایی های الانش باشه یا چیزی که بعدا به دست میاره.

حتما به یه وکیل مشورت کن که کلاه سرت تره

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

نمیدونم که آیا حتما باید از دارایی های الانش باشه یا چیزی که بعدا به دست میاره.حتما به یه وکیل مشورت ...

میشه از دارایی اینده اش مهریه بزنه 

مال خود من ۲ دانگ از خانه پدری هس و ۳ دانگ از خاته ای که داماد در اینده میسازه ! 

بجز سکه و چیزای دیکه

نمیدونم که آیا حتما باید از دارایی های الانش باشه یا چیزی که بعدا به دست میاره.حتما به یه وکیل مشورت ...

خواهر شوهر من مهریش سه دنگ خونه خارج شهر بود که شوهره زد به نامش پنجاه گرم طلا که اونم با حلقه و نشون و سرویس حلش کرد فقط دیگه ۱۴ تا سکه مونده که گفته به زودی بهت می دم