2777
2789
عنوان

به نظرتون مراسم برم یا نه

71 بازدید | 11 پست

پدر یکی از همکارهام فوت کرده 

من تازه به مجموعه اضافه شدم، ایشون همکار من هستن ولی من فقط یکبار دیدمشون و فقط اسمشون رو شنیدم و ایشون ممکنه من رو نشناسن و فقط تو گروه همکار ها یکی دوبار همکلام شدیم 

امروز بعضی از همکارها داشتن در مورد مسجد رفتن صحبت می کردن

به نظرتون لازمه منم تو مراسمش شرکت کنم؟

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره خب اگر همه با هم میرن شماهم برو اگرم نرفتی وقتی برگشت سر کار تسلیت بگو

همه نمیرن 

بعضی از همکار ها میرن 

ایشونم من حتی الان چهره شون رو یادم نمیاد 

و ایشون کلا تو یه ساختمون دیگه کار میکنن و فقط توگروه همکارها عضو هستیم

به نظرتون بازم باید برم؟

اگه برم حتی نمیدونم باید به کی تسلیت بگم

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

خیر نیاز نیست فقط در حد تسلیت کفایت می‌کنه

حضوری همو نمی بینیم 

تو گروه تسلیت بگم کافیه؟

اگر همه‌ میرن بهتره شما هم بری

اونایی که چندساله تو مجموعه هستن میرن 

من تازه اومدم 

اصلا نمیشناسمش 

خیلی معذبم 

با همکارا میری خجالت نداره که برو زود برگرد

ممنونم عزیزم

همه نمیرن بعضی از همکار ها میرن ایشونم من حتی الان چهره شون رو یادم نمیاد و ایشون کلا تو یه ساختمون ...

پس نرو

فکر کردم یجا کار میکنین و قرار بعدا بیشتر آشنا بشین اگر ساختمون دیگه س و فقط تو گروه مجازی سر و کار داریم با هم تو همون مجازی تسلیت بگید