2777
2789
عنوان

خودم انتخاب کنم یا بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 53 پست
یوتوب ک ندارم ایتا فیلم میبینه یاد نمیگیره

يوتيوب روی همه گوشی ها هست کافیه ایمیل بسازی اونم وارد ساخت حساب بشی مرحله خودش مینویسه چیکار کنی. 

الان سرچ کردم آموزش کلاس اول از سایت آپارات هم کلی ویدیو حروف الفبا بالا آورد نیازی به نصب هم نیست وارد سایت شو دانلود کن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از ناراحتی از فشار زندگی

عزیزم😔

انشالله که ازمون استخدامی قبول بشی 

وضعیتتون بهتر بشه

بچه ات دختره یا پسر؟

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

شوهرت شغلش چیه که کفاف زندگی نمیده ؟آموزش بچه از هر چیزی مهمتره

پیک موتوری

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من الان تاپیکتون رو کامل خوندمقطعا شرایط پدر و مادر روی بچه تاثر داره چه مالی بشه چه مشکلات دیگه ممک ...

عزیز نمیشه با ۲تا بچه یکی ۴، ۵ ساعت وقت بگیره

نشست برای درس خوند

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیز نمیشه با ۲تا بچه یکی ۴، ۵ ساعت وقت بگیرهنشست برای درس خوند

چند سالته آزمون استخدامی آموزش پرورش تا چهل هست البته اگه سهمیه داری بالاترن

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

عزیز نمیشه با ۲تا بچه یکی ۴، ۵ ساعت وقت بگیرهنشست برای درس خوند

حقیقتا نمیدونم چی بگم

چون نه مادرم و نه در موقعیت شما هستم

انشالله که بهترین تصمیم ممکن رو میگیرین و شرایطتتون بهتر میشه چه از لحاظ مالی و چه از لحاظ مدرسه بچه ها

و اینکه بابت پیام اولم معدرت میخوام برداشت دیگه ای کرده بودم از تاپیک شما

چند سالته آزمون استخدامی آموزش پرورش تا چهل هست البته اگه سهمیه داری بالاترن

خب برای اونم با این بچه نمیتونم بخونم

حقیقتا نمیدونم چی بگمچون نه مادرم و نه در موقعیت شما هستمانشالله که بهترین تصمیم ممکن رو میگیرین و ش ...

خیلی زندگی سخت شده 

والا همه شرمنده همدیگه ان.