کلاغ_کاکل_بسر_های_ها مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 10138 عنوان میشه بازم برام دعا کنید خیلی ب دعاهای شما اعتقاد دارم 23 بازدید | 3 پست یعنی هرسری ک اومدم اینجا گفتم برام دعا کنیدهمون شد ک میخواستممیشه بازم دعا کنید همه فردا و پسفردا همه چی خوب پیش برعهههه خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم 1404/09/11 | 23:27 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کلاغ_کاکل_بسر_های_ها مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 10138 تو ام برام دعا کن اسمم تو قرعه در بیاد ایشالله در میاد😍ی روش بهت بگم هر سری خودم اینکار میکنم بهم درمیاد😅مثلا فکر کن ماه بعد قرعه کشیهعمیقا مطمئنم که بهم میفته،هی براش برنامه میریزم میگم ماه بعد فلانش میکنم و... هی خدارو شکر میکنم که قرعه افتاده بهم و...این سومین باریه که بهم افتاد خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
hosnaqueen86 عضویت: 1404/06/08 تعداد پست: 642 ایشالله در میاد😍ی روش بهت بگم هر سری خودم اینکار میکنم بهم درمیاد😅مثلا فکر کن ماه بعد قرعه کشیهعمی ... ممنون عشقم