2777
2789

یا حتی اختلاس نیست 

فروش مواد غیر قانونی نیست 

دور زدم دیگران نیست 

خیلی چیز ها حرام ولی یه جورایی نانوشته هستند 

نمونه اش رو میگم 

یه هنرجوی خیاطی با تمام شدن دوران آموزشش که ۴ ماه بوده مزون خیاطی خودش رو میزنه 

اصلا دوخت متوسط هم نداره کلا در سطح خیلیییی مبتدی  و پولی که بابت خوماتی که دریافت میکنه حرام محسوب میشه  

کاش یکم برا خودش و اطرافیان لباس می‌دوخت و یه کم خودشو به حد متوسط میرسوند و ...

تو همه صنف ها هم این مسئله وجود داره

تو زیبایی چون خالقت زیباست ❤️

موافقم

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم بگم?

پول حرام یعنی مدیر منابع انسانی یک‌ ارگان بجای استخدام اهالی بومی تهران با سابقه و‌تحصیلات مرتبط  یه اتوبوس از شهرشون میاره توی اون ارگان که نه سابقه دارن نه تحصیلات اون کار رو

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

من ی خیاطم سه سال درسشو خوندم دو سال کار کردم این سال سومه ک دارم کار میکنم 

سه سال طول مدرسم بود سه ساله دارم کار میکنم شیش ساله توی اینکارم 

ولی هنوز ک هنوزع تو خودم نمیبینم بخوام مزون بزنم یا ی خیاط بیرون بر باشم 😂😂😂

اینا خیلی اعتماد به نفس دارن خیلی 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

ببین عزیزم من حرفتو قبول دارم اما به عنوان کسی ک تو این آموزش ها شرکت کردم حالا ن فقط خیاطی 

میگم که مدرس ها هم خوب اموزش نمیدن متاسفانه اصلا دوره کامل نیس وگ هس با قیمت خیلی گرون 

من خودم ۱۲ تومن دادم هنو چیزی بلد نیستم چرا واقعا پول میگیری با جون و دل اموزش بده بخدا اینا حق و ناسه

آقایون سایت هیچ صحبتی باهاتون ندارم پیامم ریپ نزنین🚫‼️فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشی‌ها، به تلاش، به ارتقا، به آدم‌ها و به عشق...فهمیده‌ام که بهترین حالت زندگی وقتی‌ست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمی‌کنی و عمق هیچ چیزی را نمی‌بینی و در سیاهچاله‌ی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

ببین عزیزم من حرفتو قبول دارم اما به عنوان کسی ک تو این آموزش ها شرکت کردم حالا ن فقط خیاطی میگم که ...

میخوای یادبگیری فقط برو تولیدی قول میدم بهت سر دوسال حرفه ای بشی 

میخوای یادبگیری فقط برو تولیدی قول میدم بهت سر دوسال حرفه ای بشی

خیاطی نیس ک ارایشگری رفتم

آقایون سایت هیچ صحبتی باهاتون ندارم پیامم ریپ نزنین🚫‼️فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشی‌ها، به تلاش، به ارتقا، به آدم‌ها و به عشق...فهمیده‌ام که بهترین حالت زندگی وقتی‌ست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمی‌کنی و عمق هیچ چیزی را نمی‌بینی و در سیاهچاله‌ی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

ببین عزیزم من حرفتو قبول دارم اما به عنوان کسی ک تو این آموزش ها شرکت کردم حالا ن فقط خیاطی میگم که ...

فرهنگسرا اطرافتون نیست؟ جاهای دولتی باید بری اصلا آموزش تو ایران دولتی خوبه همه چیز . من طراحی هم دولتی می رفتم خیلی راضی بودم

خیاطی نیس ک ارایشگری رفتم

عه فکر کردم خیاطین 

ارایشگریم به خدا همینه تا شاگردی نکنین استا نمیشین من اینو خودم تجربه کردم هنوز استا نشدم 

عه فکر کردم خیاطین ارایشگریم به خدا همینه تا شاگردی نکنین استا نمیشین من اینو خودم تجربه کردم هنوز ا ...

اره میدونم ولی اموزش خوبم قطعا تاثیر داره