2777
2789
عنوان

بچه ها کمک می ترسم

102 بازدید | 17 پست

بچه ها من جدیدا حس می کنم یهو یکی دست میزنه بهم اما میبینم کسی نبوده 

یه فالکیر ام بود خیلی قوی 

ینی اسم هم می کفت بهم اون بهم گفت هیچ مشکلی نیست روم قبلا 

اما این اتفاق جدیدا می افته 

می ترسم 

نمی تونم از ترسه یا جن اینا نباشه 

ولی قشنگ حس کردم یکی لمس کرد عین صدا زدن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودتو درگیر کردی با دعانویسی طلسمات فالگیر درگاه هات باز شده

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

حرز امام جواد بگیر نمازش و بخون و بنداز گردنت 

اگه جن باشه یا به چیز ماورا طبیعی دفع میشه

یه توصیه دیگه اینکه اصلا فالگیر نرو به هیچ وجه

اونا موکل دارن و برای اینکه بتونه به تو چیزی از غیب بگه تو به اون موکل اجازه دادی تو لایه های اتری تو ورود کنه ... از نظر ماورا الطبیعه این یعنی ورود این جن ها به زندگیت

نه هستم گاهی اما سر کار میرم یا مامانم خونست الان همه هستن این شد نمی دونم از فیلم ترسناکه شاید می ت ...

نه جایی رو بدنم هست نه خواب عجیبی 

قبلا میدیدم بچه بودم  

الان نه 

نه هستم گاهی اما سر کار میرم یا مامانم خونست الان همه هستن این شد نمی دونم از فیلم ترسناکه شاید می ت ...

فیلم ترسناک میبینی؟ 

صد درصد اثر فیلمه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
خودتو درگیر کردی با دعانویسی طلسمات فالگیر درگاه هات باز شده

الان چیکار کنم 

اره یه مدت از یکی خوشم میومد سر همون رفتم دنبال دعا نویس اما خدا شاهده نه دعا گرفتم نه چیزی 

نماز ام می خونم و قرآن هم می خونم 

الان چیکار کنم اره یه مدت از یکی خوشم میومد سر همون رفتم دنبال دعا نویس اما خدا شاهده نه دعا گرفتم ن ...

همون اسم مادر گفتی درگاه هات باز شده بعدم زیاد تو آینه نگاه کردی میکنی

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

همون اسم مادر گفتی درگاه هات باز شده بعدم زیاد تو آینه نگاه کردی میکنی

اخه خیلی وقته دنبالش نمی رم 

خودم گاهی اما می گرفتم اما الان دنبال هیچی جز دین نمی رم 

می ترسم الان 

همش ام فیلم ترسناک میبینم 

اخه خیلی وقته دنبالش نمی رم خودم گاهی اما می گرفتم اما الان دنبال هیچی جز دین نمی رم می ترسم الان هم ...

دیگ مهم نیس بری سمتش یا نه همون یه بار بسه