2777
2789
عنوان

سفره ابلفضل نذر دارم به نظر شما چند میلیون لازم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 46 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فک نکنم کافی باشه برا 80 نفر و اینهمه خوراکی، قبول باشه انشالله، منم حتما دعا کن برا سلامتی ام که مش ...

منم همینطور فکر میکنم هشتاد نفر خیلی آدم میشه و باید خیلی خونه بزرگ و سفره بزرگ باشه 

تولده مگه؟ گیفت بدن

بچه بودم خیلی با مامانم میرفتم این جور مراسم های مذهبی هیچکدوم تو ذهنم نموند به جز یه بار که رفتیم یه جا و به بچه ها یه چیز کوچولو در حد کش مو و گیره سر و توپ کوچولو دادن

با شما مخالفم.

این جا فقط آش عدس پلوشله زردحلوا مشکل گشا نون پنیر سبزی

اصلش همینه

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

قبول باشه عزیزم

به نظرم بین شیر و کیک - آبمیوه و شیرینی، یه کدومش کافیه به جاش کاچی یا شاه زرد بپز

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

عزیزم قبول باشه.ولی لازم نیست اینقدرتدارکات بگیری کمی ساده تربگیرطرفهای مافقط آش رشته.باعدس پلووحلوامیدن شمام ساده تربگیری شایدکسی اونجانذری چیزی پای سفره کردتابتونه به جابیاره