2777
2789
عنوان

بچه هایازده میلیون پول دارم

103 بازدید | 9 پست

نظرتون چکارش کنم از وال گلد یامیلی طلا بگیرم یا نه از بازار بدمش ی طلای سبک ک سود کنم تنهاسرمایمه کمکم کنید

کاربربم دست دونفره پس از رو تاپیکا قضاوت نکنید دوستمه که کاربریم دستشه گهگاهی تاپیک میزنه ممنون ازشما ک راهنمایی میکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از من میشنوی طلا بخر

تنهاسرمایمه ک دارم کسی روندارم بره برام بخره اخه اگه بدونن پول دارم ازم میبرنش

کاربربم دست دونفره پس از رو تاپیکا قضاوت نکنید دوستمه که کاربریم دستشه گهگاهی تاپیک میزنه ممنون ازشما ک راهنمایی میکنید

طلا بخر از طلا فروشی معتبر یه گوشواره میخی میشه خرید

کسی روندارم ک بخره برام چون اگه بدونن پول دارم میبرن ازم

از من میشنوی طلا بخر

از وال گلد یامیلی بخرم یابدم ب یکی بره طلابخره برام

از میلی یا طلایین بخر  ولی طلایین کارمزد کمتر میگیره  من خودم بیشتر تو طلاین میخرم

معتبره اونوقت یا بدم همسایمون ک مورد اعتمادمه برام بخره الان بنظرت پارسیان چقد شده با11تومن میشه پارسیان خریر

معتبره اونوقت یا بدم همسایمون ک مورد اعتمادمه برام بخره الان بنظرت پارسیان چقد شده با11تومن میشه پار ...

هر دوشون معتبرن من خودم یه سال و نیمه با هر دو شون خرید و فروش میکنم 

من پارسیان نمیخرم راستش اعتماد ندارم آخه میگن تقلبیش زیاد شده 

عزیزم چرا خودت با همسایه‌تون نمیری بخری؟

هر دوشون معتبرن من خودم یه سال و نیمه با هر دو شون خرید و فروش میکنم  من پارسیان نمیخرم راستش ...

بخاطر شوهرم نمیتونم برم  بعدش باید کارت ب اسم خودت باشه اگه بخوام بفروشم یانه برای واریز پول

هر دوشون معتبرن من خودم یه سال و نیمه با هر دو شون خرید و فروش میکنم  من پارسیان نمیخرم راستش ...

برای واریزی ک بفروشی باید کارت ب اسم خودت باشه یا هرکی باشه مشکلی نیست ولریز میکنه