خداجونمعاشقتم11 مدیر استارتر عضویت: 1404/09/11 تعداد پست: 23 عنوان بچه هایازده میلیون پول دارم 103 بازدید | 9 پست نظرتون چکارش کنم از وال گلد یامیلی طلا بگیرم یا نه از بازار بدمش ی طلای سبک ک سود کنم تنهاسرمایمه کمکم کنید کاربربم دست دونفره پس از رو تاپیکا قضاوت نکنید دوستمه که کاربریم دستشه گهگاهی تاپیک میزنه ممنون ازشما ک راهنمایی میکنید 1404/09/11 | 22:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خداجونمعاشقتم11 مدیر استارتر عضویت: 1404/09/11 تعداد پست: 23 از من میشنوی طلا بخر تنهاسرمایمه ک دارم کسی روندارم بره برام بخره اخه اگه بدونن پول دارم ازم میبرنش کاربربم دست دونفره پس از رو تاپیکا قضاوت نکنید دوستمه که کاربریم دستشه گهگاهی تاپیک میزنه ممنون ازشما ک راهنمایی میکنید
خداجونمعاشقتم11 مدیر استارتر عضویت: 1404/09/11 تعداد پست: 23 طلا بخر از طلا فروشی معتبر یه گوشواره میخی میشه خرید کسی روندارم ک بخره برام چون اگه بدونن پول دارم میبرن ازم کاربربم دست دونفره پس از رو تاپیکا قضاوت نکنید دوستمه که کاربریم دستشه گهگاهی تاپیک میزنه ممنون ازشما ک راهنمایی میکنید
خداجونمعاشقتم11 مدیر استارتر عضویت: 1404/09/11 تعداد پست: 23 از من میشنوی طلا بخر از وال گلد یامیلی بخرم یابدم ب یکی بره طلابخره برام کاربربم دست دونفره پس از رو تاپیکا قضاوت نکنید دوستمه که کاربریم دستشه گهگاهی تاپیک میزنه ممنون ازشما ک راهنمایی میکنید
sweeti_girl عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 975 از میلی یا طلایین بخر ولی طلایین کارمزد کمتر میگیره من خودم بیشتر تو طلاین میخرم
خداجونمعاشقتم11 مدیر استارتر عضویت: 1404/09/11 تعداد پست: 23 از میلی یا طلایین بخر ولی طلایین کارمزد کمتر میگیره من خودم بیشتر تو طلاین میخرم معتبره اونوقت یا بدم همسایمون ک مورد اعتمادمه برام بخره الان بنظرت پارسیان چقد شده با11تومن میشه پارسیان خریر کاربربم دست دونفره پس از رو تاپیکا قضاوت نکنید دوستمه که کاربریم دستشه گهگاهی تاپیک میزنه ممنون ازشما ک راهنمایی میکنید
sweeti_girl عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 975 معتبره اونوقت یا بدم همسایمون ک مورد اعتمادمه برام بخره الان بنظرت پارسیان چقد شده با11تومن میشه پار ... هر دوشون معتبرن من خودم یه سال و نیمه با هر دو شون خرید و فروش میکنم من پارسیان نمیخرم راستش اعتماد ندارم آخه میگن تقلبیش زیاد شده عزیزم چرا خودت با همسایهتون نمیری بخری؟
خداجونمعاشقتم11 مدیر استارتر عضویت: 1404/09/11 تعداد پست: 23 هر دوشون معتبرن من خودم یه سال و نیمه با هر دو شون خرید و فروش میکنم من پارسیان نمیخرم راستش ... بخاطر شوهرم نمیتونم برم بعدش باید کارت ب اسم خودت باشه اگه بخوام بفروشم یانه برای واریز پول کاربربم دست دونفره پس از رو تاپیکا قضاوت نکنید دوستمه که کاربریم دستشه گهگاهی تاپیک میزنه ممنون ازشما ک راهنمایی میکنید
خداجونمعاشقتم11 مدیر استارتر عضویت: 1404/09/11 تعداد پست: 23 هر دوشون معتبرن من خودم یه سال و نیمه با هر دو شون خرید و فروش میکنم من پارسیان نمیخرم راستش ... برای واریزی ک بفروشی باید کارت ب اسم خودت باشه یا هرکی باشه مشکلی نیست ولریز میکنه کاربربم دست دونفره پس از رو تاپیکا قضاوت نکنید دوستمه که کاربریم دستشه گهگاهی تاپیک میزنه ممنون ازشما ک راهنمایی میکنید