2777
2789
عنوان

وزن جنین برای سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 59 پست
بخیه رو اعضای بدن رو دیدی؟اون قسمت بخیه جقد محکم تر از باقی پوسته؟برا اینجا هم همونه اتفاقا بهترم می ...

چرا نمیتونم باور کنم 

خب میبُرن میزنن مگه اعصاب و رگ و اینا قطع نمیشه ؟

پس اونایی که بی حسی میگیرن واسه همین چی 

خب دیگه ندیدین نمیدونی چجوریهوقتی برش میزنن مادر اصلاااا متوجه نمیشه یک ذره هم درد نداره و همون قسمت ...

چون ادار کنی میریزه پایین رو بخیه ها 

ببخشید مدفوع هم که فشار میاره به مقعد و دور و برش که بخیه خورده 

فاصله واژن تا مقعد نصف یه انگشته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نمیتونم باور کنم خب میبُرن میزنن مگه اعصاب و رگ و اینا قطع نمیشه ؟پس اونایی که بی حسی میگیرن واس ...

عزیزم من‌دارم علمی باهات صحبت میکنم دیچه شما مختاری باور کنی یا نه

اینجور باشه باید میلیون ها خانم هی راه برن خیلی ببخشیدا ادرارشون بریزه چون حس ندارن!!!!!!!!!نه خیر رگ رو چجور قطع میکنن؟ اینجور باشه باید یه فوق تخصص و جراح عروقم پیششون باشه و‌پیوند رگ بزنه!!! کدوم عضله بدن رگ داره تا این داشته باشه؟؟؟؟

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چون ادار کنی میریزه پایین رو بخیه ها ببخشید مدفوع هم که فشار میاره به مقعد و دور و برش که بخیه خورده ...

عزیزم من توضیحات لازم رو دادم شمام نه زایمان گرفتی تا حالا

نه زایمان طبیعی کردی تاالان طبسعیه شوالات و ابهامات زیادی داشته باشی ولی قرار نیست همه اش درست باشه

وقتی باردار شدی کلاسای امادگی برای زایمان بری قشنگ با فیلم و و...میبینی چی به چیه و درنهایتم مختاری طبیعی یا سزارین رو انتخاب کنی

موفق باشی شبتون بخیر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس چرا این همه زن بعد از زایمان طبیعی تو رابطه جنسی درد میکشن

کجان این همه زن؟ امار رسمیتون کجاست؟ اگه رگ بریده بشه و بی حسی بگیرن بقول شما خب دیگه پس دردم ندارن!! متناقض جملتون کاملا

اگه درد دارن یعنی حس دارن یعنی گشاد نشده و...اگه اعصاب و عروق اون قشمت اسیب دیدن پس یعنی هیچ درد و اختیاری ندارن دیگه!!!

بعد اولین رابطه بعد زایمان ممکن درد داشته باشن بخاطر بخیه تنگ تر شده باشه اون قسمت ولی درد دائمی من تاحالا نه مراجعه کننده ای داشتم بااین شکایت بیاد نه شنیدم نه تو هیچ رفرنسی خوندم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من توضیحات لازم رو دادم شمام نه زایمان گرفتی تا حالانه زایمان طبیعی کردی تاالان طبسعیه شوالات ...

خب شما که میدونی برام توضیح بده 

من فوبیا گرفتم واقعا 

بریدن دستگاه تناسلی به نظرم وحشتناک میاد 

اما شکم نه 

مثلا جراحی اپاندیس میکنی سزارینم به نظرم اونجوره 

کجان این همه زن؟ امار رسمیتون کجاست؟ اگه رگ بریده بشه و بی حسی بگیرن بقول شما خب دیگه پس دردم ندارن! ...

تو همین سایت میگن 

تو فامیل هم دیدم همه از سزارین راضین 

من که نمیدونم 

اما بخیه های واژن بد جاییه چون اونجا هم برا جیشه هم رابطه جنسیه 

اما شکم بریده بشه و بخیه بخوره خب دیگه کاری با اونجا نداری 

خب شما که میدونی برام توضیح بده من فوبیا گرفتم واقعا بریدن دستگاه تناسلی به نظرم وحشتناک میاد اما شک ...

خب عزیزم من هرچی میگم توضیح میدم شما اصلا نمیخوای قبول کنی یه تصوراتی تو ذهنت داری هی  اونارو تکرار میکنی

بیخشید ولی حسم اینه از روی ترست حرف میزنی نه از روی منطق و‌اصلا به حرفای من فکر نمیکنی

اگه واقعا فوبیا باشه و با بدست اوردن اگاهی برطرف نشه از طریق روانشناس باید بر طرف بشه

من دوس دارم باهات صحبت کنم خوشحالم میشم ولی مشکلم الانه چون بشدتت اذیتم بخاطر بارداریم و  فردا صبحم شیفتم باید زود بیدار بشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو همین سایت میگن تو فامیل هم دیدم همه از سزارین راضین من که نمیدونم اما بخیه های واژن بد جاییه چون ...

میدونی چیه خیلیا الکی همه چی رو بزرگ میکنن

سزارینم کم عارضه نداره

ما جند روز پیش یه مادر داشتیم ۱۲سال پیش سزارین کرده بود الان باردار بود ۹ماهه از جای قبلی بخیه سزارین رحمش پاره شد و فوت شد مادر!!!!

سزارین کلی عارضه داره دوبرابر طبیعی خون از دست میدی

۷لایه پوست پاره میشه

لایه های داخلی اصلا نمیدونی چجور بخیه خوردن

احتمال چسبندگی خیلی بالاست احتمال راپچر یا همون‌پارگی رحم خیلی بالاست عوارض بیهوشی و....بماند

توی طبیعی اتفاقا اینی که شما میگی اصلاااا به چشم‌ نمیاد بیشتر سختیش واون درد قبل زایمانه

شما هر بیمارستانی برو بهش بگو اینا رو‌اه‌بدون استثنا بهت نگفتن: تو‌دردش‌رو تحمل کن بقیه اش مگه چی داره میترسی!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره جاش بد منم قبول دارم بیشتر استرس روحی داره

بخیه هاشم جذبیه

خودشون‌میفتن

۱هفته‌اول که اصلااا حسشون‌نمیکنی و راحت راه میری دستشویی میری و....اصلااا حس‌نمیکنی مگه‌کسی که بهداشت رو‌رعایت‌نکنه با سشوا  خودش رو‌خشک‌ نکنه عفونت کنن خب قطعا درد داره و...

بعد یک هفته کخ بخیه ها انگار خشک میشن یکم حس ناخوشایندی داری اونم درد نیست ها چند روز بعدشم هربار پد عوض‌کنی میبینی یکی از بخیه ها افتاده خودش و هی نفهمیدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس استراحت کن شبت بخیر

ببخشید عزیزم

اگه یه وقت سوالی داشتی ریپلایم بکنی هروقت ببینم جوابت رو‌میدم فدات  ببخشید امشب یکم شرایط جسمیم خوب نیست تا عصر سرکار بودم بعد اونم کارای خونه و اون یکی بچم

الان دیگه جون ندارم

راستی بالاتر یه کامنت گذاشتم ریپلایت نکردم بخونش

شبت بخیر عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدونی چیه خیلیا الکی همه چی رو بزرگ میکننسزارینم کم عارضه ندارهما جند روز پیش یه مادر داشتیم ۱۲سال ...

مامان من سه بار سزارین کرده یکیش با فاصله ۴ سال سالمه 

از این میترسم که واژنم خراب بشه دیگه بعدش نتونم مثل قبل رابطه جنسی داشته باشم 

عه .دستت دردنکنه ...یعنی تا دوهفته جواب میده

صد درصد ..

لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪بلاخره به وزن 62رسیدم