2777
2789
عنوان

وزن جنین برای سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 59 پست
عزیزم یکیش بحث ژنتیک و خونرسانی خوب جفتهولی به پهلوی چپ بخواب همیشه که خونرسانی بیشتر باشه به جنینشی ...

وای خیلی ممنونم 

از توضیحتون از الان هرچی گفتید رعایت میکنم 🌺

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
وای خیلی ممنونم از توضیحتون از الان هرچی گفتید رعایت میکنم 🌺

قربونت برم

ان شالله که نی نی صحیح و سالم بیاد بغلت و خودتم همینطور سالم و سرحال فارغ بشی

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قربونت برمان شالله که نی نی صحیح و سالم بیاد بغلت و خودتم همینطور سالم و سرحال فارغ بشی

مرسی از شما 

ان شالله شمام ب سلامتی زایمان کنید و نینیتون سلامت کامل باشه

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
فرق بیمارستان دولتی با خصوصی چیه

پولش توی‌دولتی طبیعی رایگان سزارین در حد دو تومن شایدم کمتر

ولی توی خصوصی بستگی به هتلینگ بودن و نبو ن بیماسرتان داره و چند ستاره بودن و درجه بندی بیمارستان و....من از ۲۰تومن دیدم(بیمه ها یه بخشیش رو‌پس‌میدن)تا ۶۰تومن هم‌دیدم‌متغیرن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا اینجور نیست مگه واژن و فیجی نمیکنن بعدش بخیه نمیزنن؟

عضلات واژن کاملا قابلیت کشسانی دارن و بههه راحتی به حالت اولشون بر میگردن

البته البته من منکر این نیشتم برای بعضی ها عوارض میده که یا بخاطر تخصص نداشتن ماما و دکتر

یا مادر خودش بدنش اماده نیست یا همراهی نمیکنه و....ولی توی یه زایمان فیزیولوژیک بدن خیلییی سریع به حالت اول برمیگرده من خودم زایمان طبیعی داشتم ولی اصلا ملاکم خودم نیستم ها جامعه اماری که دارم‌میبینم خودم کادردرمانم و‌ توی این بخش بودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا اینجور نیست مگه واژن و فیجی نمیکنن بعدش بخیه نمیزنن؟

بخیه رو اعضای بدن رو دیدی؟اون قسمت بخیه جقد محکم تر از باقی پوسته؟برا اینجا هم همونه اتفاقا بهترم میشه اگه بخیه رو درست بزنن بازم‌میگم واقعا یه بخشیش مهارت پرسنل بیمارستان یه بخشیشم بدن و اناتومی بدن مادر

عضلات رحم جوریه حتی بخیه هم‌نزنی به مرور به حالت اولیه خودشون بر میگردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عضلات واژن کاملا قابلیت کشسانی دارن و بههه راحتی به حالت اولشون بر میگردنالبته البته من منکر این نیش ...

اخه واقعا بریدن واژن اصلا تو کتم نمیره 

وحشتناکه

بعدش چه حوری جیش میکنن 

یا برای رابطه جنسی مثل قبل نمیشه 

اخه واقعا بریدن واژن اصلا تو کتم نمیره وحشتناکهبعدش چه حوری جیش میکنن یا برای رابطه جنسی مثل قبل نمی ...

خب دیگه ندیدین نمیدونی چجوریه

وقتی برش میزنن مادر اصلاااا متوجه نمیشه یک ذره هم درد نداره و همون قسمتم بخیه میخوره و‌تمام! 

بعد اصلا مجاری ادراری چه ربطی به مجاری تناسلی دارن اخه که جیش نکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40