2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته دم به دقیقه حامله میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3518 بازدید | 113 پست

بزار برات از معجزه بچه دار شدن یکی از اشناها بگم.......

این خانوم از همه چیز سیر بود حتی دو تا بچه داشت اونا رو انداخته بود رو ول بابای معتادشون و توی یه شهر دور زندگی میکرد نسبت به خانه پدریش اینا رو همشو ول کرد و قهر کرد اومد خونه باباش چند ماه میگفت طلاق میخام و ......

کلا انق روانی بازی در میاورد میگفت از شوهرم بشدت متنفرم و .....

خلاصه دیگه قسمت و سرنوشتش این بود ک بره سر خونش وقتی رفت

یه مدت نگذشت حامله شد این خانم و این خانم ک اینهمه قطع امید کرده بود از زندگی باز به زندگی برگشت و گفت زندگیش بهشت شده ...

همش بخاطر وجود کوچولوش

اما گاهی هم خدا بچه رو نمیده چون حتی یدونش هم خیلی هست واسه طرف متناسب با روحیاتش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وازکتومی هم هیچکاندوم نمیدونن چیهمعلم هم هیچ پرستار عقلش نمیرسه روش جلوگیری ای به نام طبیعی وجود ندا ...

یک جای   دیگه  هم   پرسبده    پاتولوژی چیه

ایشون  احتمالا  از یک  جای کوچیک

تو سن کم  ازدواج کرده

و

فرهنگ  همسرشون   بچه زیاده

همین

اوایل ابان سقط داشتم دکتر گفت سه ماه بعد از سقط اینو دی میزاره که الان دوباره باردار شدم

مگه بعد سقط تا۴۰روز نزدیکی ممنوع نیست

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد

یکی میگه ناخواسته من نمیتونم باور کنم اصلا...چون عقل هم خوب چیزیه...مردا خودشون میفهمن که چکار کردن‌‌...مثلا شوهر من سریع میگه حتما حتما فردا قرص اورژانسی بخر بخور...همیشه پیش نمیاد..گاهی پیش اومده منم خوردم...و اثر کرده..خوب معلومه اگه مرد به زنش نگه زنش هم متوجه نمیشه و قرص هم نمیخوره و بچه دار میشه..اکثر  زن ها راحت باردار میشن..پس شما دم به دقیقه باردار نمیشی..مشکل از شوهرت که نمیگه

...

چرا همه ریختین سرش دارین نا امیدش میکنین

بنده خدا خودش ناراحته

من هر کیو دیدم ک ناخواسته باردار شده برعکس همون بچه بیشتر به دردش خورده و هواشو داشته

انشالله که به سلامتی دنیا بیاد

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

ببین الان فکر کن یه دختر کوچولو بیاد و کلی طلا گییرش بیاد🥺🥺🥺🥲

تو این گرونی کی طلا میده

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو