2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته دم به دقیقه حامله میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3518 بازدید | 113 پست
خب عزیزم شما که 4 تا بچه داری چرا لوله هات رو نمیبندی

یاده خواهرشوهر افتادم ک ۶تا داره بعد میگه باقرص سردرد میشم ای یو دی میترسم بره بچسبه ب رحمم امپول میترسم تو رگام جریان پیدا کنه مریضم کنه کاندوم هم میترسم بره داخل دیگه درنیاد😐😐😑😑😑

گفتم خب بهترین روش اینه جاتو  از آقای داماد جداکنی دا

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه بسته کاندومم مگه چقدره زن چتونه آخه

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

چقدر هزینشه نمیدونی شما

نه متاسفانه 

خیلی سال پیش بوده 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

خدا رو شکر 

که بچه های سالمی داری

این نی نی به دنیا اومد همون روز بگو لوله هات رو ببندن

ناراحت نباش گل خدا حتما صلاح دونسته که یه امانتی دیگه تقدیم خونه ات کرده

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

شما مقصر نیستی..مطمئن باش خود شوهرت خبر داره.‌خودش اینجوری میکنه..بعدم به کسی برنخوره تروخدا،آخه دوت ...

من  بعید  بدونم   ایشون  و همسرشون  تحصیل کرده باشن

خانم معلم    و   اقای پرستار

نمیدونن   وازکتومی  چیه؟؟؟؟؟؟

چجوری خیلی جلوگیری کردی !!!:/ راههای جلوگیریت و بگو مام یاد بگیریم.

را هام اگه اور گزار بود حال و روزم این نبود 

سلام لطفا و خواهشا از توهین بپرهیزید فضا مجازی است اما دلها واقعی است میشکند

من بعید بدونم ایشون و همسرشون تحصیل کرده باشنخانم معلم و اقای پرستارنمیدونن وازکتومی چ ...

نه عزیزم چون تو حیطه کاری من نیست 

سلام لطفا و خواهشا از توهین بپرهیزید فضا مجازی است اما دلها واقعی است میشکند

نمی دونید حکمت خدا چیه؟

بانو این دیگه حکمت نیست ببخشیدا ولی بی عقلیه!!!

درآمد پدر و مادر منم در حد خانواده شماست و دو تا بچه دارن و خرج کتاب کنکور من و کلاس ورزشی و سرویس داداشم و خیلی چیزای دیگه به قدری زیاد بود که یه وقتایی میگم کاش دوتا بچه نداشتن این قدر اذیت بشن:(

اون وقت چهاااار تا بچه؟!!!!!

اولا سقط کاملا ممکنه و در چنین شرایطی مجبورید انجام بدید! خداوند راضی به بدبخت کردن پنجمین بچه تون نیست!

دوماا لطفا شوهرتون خودش رو یکم کنترل کنه و البته که از کاندوم استفاده کنید

نمی خواستم واضح بگم کاندوم ولی واقعا نیاز دارید

من بعید بدونم ایشون و همسرشون تحصیل کرده باشنخانم معلم و اقای پرستارنمیدونن وازکتومی چ ...

وازکتومی هم هیچ

کاندوم نمیدونن چیه

معلم هم هیچ پرستار عقلش نمیرسه روش جلوگیری ای به نام طبیعی وجود نداره!؟