2777
2789
عنوان

همونیم ک گفتم بچم انتخابم نمیکنه

244 بازدید | 14 پست

حقیقتش این تاپیک خیلی خیلی کمکم کرد من ازافسردگی وتنهایی تورنجش شدیدی بودم اماحرفای شما باعث شدپاشم وانگاربعداون روز زندگیم خیلی قشنگترشد انرژی مثبت دارم بچم میاد پیشم همش تواتاق ولی شوهرم سریع میاد ک بیا بریم ومیبردش

نمیدونم امانگاراین قضیه باراهنمایی های شماداشت حل میشد ولی خودشوهرم مانع میشه واقعامن تلاشمومیکردم امااینجوری جلوم وایمیساد خودشم هیچوقت تواتاق نمیشینه بامنودخترمون

فقط بایدببردش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو زیاد ناراحت خودتو نشون نده 

جوری رفتار کن که خوشحالی 

اخه مردا از خوشحالی زنا حسودیشون میشه 

ولی خودتو به موش مردگی و ناراحتی بزنی محلت نمیکنه

طوری که برات مهم نیست بچه 

تو هرچی بیشتر بخوای تلاش کنی کمتر به نتیجه میرسی

شکرکه خوب شدی

اگ بذاره امشب اگ بیاد دوباره حرف میزنمومیگم اگ برات مهمم خودت بیاباهم بابچمون بازی کنیم ن اینکه مدام ببریش پیش ننت

امروز بخدا بیرون بودم سریع قران اورده قسم بخورم کجابودم

منم گفتم باشه چون ازخودم مطمین بودم

اماتوخونه انگارمنونمیبینه

خب من دردم تنهاییه واقعابهم بدمیگذره

اینقدر به بچت خوش بگذرون که حتی اومد گفت بیا بریم بچه نره یه مدت انرژیت بزار بچه دیگه وابسته میشه خودش نمیره به نظر من با شوهرت حرف بزنی بدتر لج می‌کنه مشخصه از قصد میبرتش

گوشی بده بازی کنه 

غذای فست فودی دوتایی بپزید

باهم برقصید

کلاس بنویسش ببر بیارش  و....

خب من باخونوادش مشکل داریم بعددعوای شدید نرفتم تاالان

این بده

منم همین مشکل داشتم‌نمیرفتم بزور دخترم‌میبردن  شوهرمم همینجور تو شوهرت میاد خونه باهاش بگو بخند کن اصلا از این که بچه رو میبره گله نکن یا میخاد بره

من اخراش دیگه نمیدونستم چیکار کنم‌رفتم یه کلاسی ک اصلا علاقه ام‌نداشتم ثبت نام کردم با شوق از جلوشون میرفتم کلاس با اینکه اصلا علاقه نداشتم خودمم‌بچه رو میفرستادم خونشون بد ک متوجه شدن خووم میفرستمش دیونه شدن 

خب من دردم تنهاییه واقعابهم بدمیگذره

الهی

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....