2777
2789

این چند وقت همش تعطیلی بود برا دانشگاه و اینا نمی‌رفتم قرار بود ببینمش نزدیک ی هفته است ندیدمش بعد امروز برگشتم بهش میگم تعطیل نیست میگه خب به سلامتی میگم خب تعطیل نیست دیگه میگه خب چیه سرکارم گذاشتی قضیه چیه یعنی نمی‌دونم چ جوری بگم اون میدونستم من منظورم اینه تعطیل نیست یعنی بیا دنبالم ولی هی خودش و میزد به علی چپ آخر سر گفتم یعنی می‌خوام تورو ببینم بیا دنبالم بعد گفت آهااا حالا فهمیدم ☹️ این خوبه تازه 

اون دفعه رفتیم بیرون هی میگم یجا نگه دار هی می‌گفت خب چرا میگفتم نگه دار اع 

یعنی بچها منظورم اینه کلا تو مسائل شخصی ام تازگی به روی خودش نمیاره تا من پیش قدم بشم برای چی آخه؟ چ دلیلی داره این کار ؟

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقدین یا فقط نامزد اگه فقط نامزد یعنی رسمی نیست شاید نمیخوادت

ن اصلا اینجوری نیست خودش بیشتر میل داره 

ولی نمی‌دونم چرا تازگی یجوری رفتار می‌کنه من همش برم سمتش یعنی به زبون بیارم چی می‌خوام متوجه منظورم میشید ؟

به نظرم شما شفاف بودن رو یاد بگیرقراره همراه و همسرت باشه قرار نیس معمای ذهنتو حل کنه که

احساس میکنم خودشم داره همین کارو می‌کنه میخواد من رک بودن و یاد بگیرم نمدونم 🥺

رک بگو بهش خوب شاید نمیفهمه راحت باش باهاش

میفهمههه خودش قشنگ ام می‌فهمه ولی خودش و میزنه به اون راه من قشنگ بگم منظورم چیه😑 خب چرا این کارو می‌کنه وقتی خودش می‌فهمه؟

میفهمههه خودش قشنگ ام می‌فهمه ولی خودش و میزنه به اون راه من قشنگ بگم منظورم چیه😑 خب چرا این کارو م ...

شاید تو فکر میکنی میفهمه ولی منم خودم همین مشکل و داشتم حرفمو نمیزدم بعد ناراحت میشدم چرا طبق خواستم پیش نرفته ولی وقت رک بگی طرفم نمیتونه خودشو بزنه به اون راه چون ضایع میشه اگه مخالفت کردم میفهمی که نمیخاد کاری کنه

شاید تو فکر میکنی میفهمه ولی منم خودم همین مشکل و داشتم حرفمو نمیزدم بعد ناراحت میشدم چرا طبق خواستم ...

ن عشقمممم ببین این ببینه من نمیگم همون کارو می‌کنه ولی همش درگیر اینه ک من به زبون بیارم چی میخواممم منم خوشم نمیاد چون خیلی خجالتیم کلا چیزای ساده ام نمیگم بهش 

ن عشقمممم ببین این ببینه من نمیگم همون کارو می‌کنه ولی همش درگیر اینه ک من به زبون بیارم چی میخواممم ...

بنظرم اشتباه منو نکن حرفتو بزن وظیفشه که بیاد دنبالت یا هرچی من اولا خجالتی بودم هیچی نمیگفتم واقعا خیلی ساده بودم حتی کافه هم نمی‌برد منو یه بستنی فروشی می‌برد میگفت چی میخای همینجوری یه سال گذشت من کنار اومدم از یه جایی به بعد خسته شدم بعد یه بار بهش رک حرفمو زدم که فلان چیزو میخام گفت خیلی پرتوقعی من اینجوری بار آوردمش اگه از همون اول اعتراض کرده بودم الان همه کار میکرد