2777
2789
عنوان

وایی همسایه مون خیانت کرده بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 63 پست
شاید باورت نشه محله هایی از سنتی ترین شهر ایران …

باورم میشه 

چون جاییکه صیغه بودن فلانی با فلانی و بیماری طرف و مطلقه بودن فلانی اینقدر سرزبوناست تو محله قطعا شهر کوچیکیه و ببخشید سرشون تو کار هم

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

احتمالا مریضی خیلی جدی و پیش روندهخواسته اینطوری لااقل زنی که جلو چشمش و‌کمی میشناسه ...

این زنه سوپری که اخه قبلش هم صیغه یکی دیگه بود کلا کارش خونه خراب کردنه آدم سالمی نیست 

بعد اینکه من خیلی وقته میشناسم این بنده خدا هارو 

ام اس داره ولی اونقدر شرایط ترسناکی نداره

بعد زن سوپری به بقیه گفته بود این زنش چند سال دیگه میمیره مغزش آب آورده درحالیکه مثل چی دروغ میگه

باورم میشه چون جاییکه صیغه بودن فلانی با فلانی و بیماری طرف و مطلقه بودن فلانی اینقدر سرزبوناست تو م ...

نه شهرمون کوچیک نیست کلانشهره😅

ولی اینکه من همه چیزو میدونم برای اینه که جفتشون مستاجر ما هستن هم خونه هم مغازه

بعد ما عذاب وجدان شدید داریم که چرا اینجوری مغازه رو اجاره دادیم به زنه شیطان صفت

ولی شهر ما معروفه توی کشور ب سنتی بودن مردمش

منو ریپلای کردید و گفتید ننه جان!! ازتون سوالی پرسیدم یا اینکه میشناسمتون ؟!!

ننه جان نشنیدی وجدان؟دایی با خواهر زاده حرف میزنه میگه دایی جان.بعد اینقدر حساسی خصوصی باهاش حرف بزن عزیزم.

ننه جان نشنیدی وجدان؟دایی با خواهر زاده حرف میزنه میگه دایی جان.بعد اینقدر حساسی خصوصی باهاش حرف بزن ...

ننه تو فیلما جاهلای قدیم میگفتن به مادر و این فیلمای دوزاری الانی 

من مادرتم؟! بجای فرزندم باید لابد منم جوابت بدم توله یا کره خر طبق اون فیلما

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.