2777
2789
عنوان

پشیمونم که هیچوقت با پسری دوست نشدم خاک بر سرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1922 بازدید | 117 پست

بخدا تهش نابودی روح و روان خودته من برعکس تو میگم کاش حتی قلب هم نداشتم 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

ولی ببین یه چیزیو بهت بگم خواهرانهمن اگر به عقب برگردم شاید خیلی زود برم تو رابطه17 سالگی باشه اونم ...

هعی چی بگم

اینارو باید یکی قبلش بهم میگفت الان فکر نکنم چندان فایده ای داشته باشه، ولی من تو رابطه نمیرم فعلا

تُو شُلوغیایِ اَطرَافَم عَمیقَا اِحساسِ تَنهایی میکنم..:)!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۶ روز ازم کوچیکترهاونم درسش خوبه

گوگولیااا اخی

رشته تون چیه؟

من پیشنهادم بهت اینه چون برات خیلی زوده ادامه ندی این رابطه رو ولی اگه خواستی ادامه بدی مواظب احساسات دختر مردم باش

پسرا اولش خیلی خوبن و عاشقن بعد خیلیاشون به دخترا تو اینطور رابطه ها ضربه میزنن و سو استفاده میکنن

تو خوب باش

اون دختر خیلی کوچیکه. حتی دستش هم نگیر

فقط صنوبر🌹

هعی چی بگماینارو باید یکی قبلش بهم میگفت الان فکر نکنم چندان فایده ای داشته باشه، ولی من تو رابطه نم ...

دیر نیست 

کات دایمی کن باهاش

والسلام

ب نفع جفت تونه

فقط صنوبر🌹

گوگولیااا اخیرشته تون چیه؟من پیشنهادم بهت اینه چون برات خیلی زوده ادامه ندی این رابطه رو ولی اگه خوا ...

من ریاضی اون تجربی

فعلا که اون گذاشته رفته با احساسات پسر مردم بازی کرده😅🥲

هعی چی بگم

تُو شُلوغیایِ اَطرَافَم عَمیقَا اِحساسِ تَنهایی میکنم..:)!

فقط من خوشحالم از سینگلی فک کنم🤣

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

بیا این جام و مدال نجابت برای شما🏆🏆🏆🎖🎖🎖

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اتفاقا برد کردی جسم و روحت باکره و پاک مونده 😑هیچ موقع سر عذاب کشیدن غصه نخور

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

دوسش دارم اخه🥲

بزرگتر ک میشی

دانشگاه ک میای

ادم های جدید ک میبینی

تازه میفهمی دوست داشتن یعنی چی

این پسری ک گفتم چندسال پیش بهم پیشنهاد داد رو من خیلی دوسش داشتم درسته ک بعضی وقتا مثل امشب پشیمونم ک چرا قبول نکردم و..

ولی بخوام منطقی بهت بگم الان ک دانشگاه اومدم و ادم های زیادی دیدم برا قصد جدی و ازدواج هیچوقت ب اون پسر فکر نمیکنم چون فهمیدم دنیا ادم های بهتری داره.. زیباتر از نظر ظاهری .. تحصیلکرده تر .. خانواده های بهترو..

اگ با اون پسر هم رل میزدم همونطور ک بهت گفتم برا خوش گذرونی بود ن جدی ن عشق واقعی

فقط صنوبر🌹