2777
2789

من پولیپ رحم و ضخامت بالا دارم خسته شدم میترسم از عمل و عوارضش و اینکه میگن برمیگرده خواهش میکنم اگه کسی پولیپ داشته یا داره بیاد راهنماییم کنه کسی تا حالا پولیپش خوب شده؟ 

منم احتمالا داشته باشم پنجشنبه هفته پیش دکترم گفت گوشت اضافی داخل رحم داری ،فعلا جواب پاپ اسمیرم نیومده 

اگه بیاد به احتمال زیاد پولیپ هس گفت ،اگه پولیپ باشه من جراحی میکنم هرچندمیترسم

ببینم شمام پریوداتون خونریزی هاتون شدید میشه ؟

من مامانم داشت جراحی کرد 

از من همه چیو قائم میکنه که نگران نشم حتی تا روز عمل اصلا از این قضیه خبر نداشتم اما میدونم که عمل کرده خوب شده 

بیمارستان خصوصی انجام بدا رسیدگی کنن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم احتمالا داشته باشم پنجشنبه هفته پیش دکترم گفت گوشت اضافی داخل رحم داری ،فعلا جواب پاپ اسمیرم نیو ...

فقط همون اوایل خونریزی شدید داشتم الان معمولیه فقط لخته های بزرگ هست لکه بینی بین پریود و بعد رابطه دارم

فقط همون اوایل خونریزی شدید داشتم الان معمولیه فقط لخته های بزرگ هست لکه بینی بین پریود و بعد رابطه ...

من از زمان قبل ازدواجم خونریزی هام بشدت زیادن هیچ دکتری ام به پاپ اسمیر نمینوشت ،دردام طاقت فرساس اصلا تحمل ندارم هیچ قرصی هم خوبم نمیکنه،

خونریزی هام جوریه که خونه نشین میشم هیچ‌جا نمیتونم برم حتی خونه پدرم یا مادرشوهرم

ولی من خیلی تحقیق کردم در مورد عمل پولیپ ،ساده ترین و راحت ترین عمله ،دوره نقاهتش هم ۱هفته عین پریودی هس دردا دیگه تموم 

من از زمان قبل ازدواجم خونریزی هام بشدت زیادن هیچ دکتری ام به پاپ اسمیر نمینوشت ،دردام طاقت فرساس اص ...

ای وای تا حالا سونو ندادی؟ شاید ضخامت رحم داری من اولین باری ک خونریزی وحشتناک داشتم ضخامت رحمم بالابود

چرا دادم ولی ال دی میدادن بهم خوب نمیشدم،ضخامت رحمم آره بالاس

کاش ال دی نمی‌خوردی برای من چیزی که خیلی برا ضخامت تاثیرداشت حجامت ساقین بود یک هفته خودمو بستم ب اب انار خوردن بعد رفتم حجامت ساقین تا حالا دوبار انجام دادم خیلی برا ضخامت موثره اما برا پولیپ نه

کاش ال دی نمی‌خوردی برای من چیزی که خیلی برا ضخامت تاثیرداشت حجامت ساقین بود یک هفته خودمو بستم ب اب ...

آره اشتباهم ال دی خوردن بود 

ولی برو عمل کن زیاد تحقیق کردم حتی اونایی که رفتن پرسیدم بعدش خیلی پریودی راحت میشه 

من فعلا نمی‌دونم برامن فیبروم هس یا پولیپ پنجشنبه جوابش میاد ،