2777
2789
عنوان

شوهرم ب خاطر مادرش باهام قهر کرده

211 بازدید | 15 پست

مادرشوهرم به تازگی قلبشو آنژیو کرده منتهی نازش خیلی ب شوهرش و بچه هاش میره و همشون یه جوری رفتار می‌کنن ک انگار حالا چی شده ... تازه عملشم سرپایی بوده و بیهوش نشده ... حالشم خیلی خوبه هیچ مشکل جسمی نداره ... سرحال سرحاله .

اما امشب شوهرم میگفت فک کنم مامانم افسردگی گرفته چون دیشب بهم میگفت دوس دارم همش یه گوشه بشینم گریه کنم . خیلی گناه داره  ... بیا بریم پیشش و یکم بیشتر بهش محبت کن .

منم بهش گفتم والا منم موقعی ک بچم قلبش از کار افتاد و کورتاژ کردم ازین حرفا زیاد میزدم اما کسی اهمیتی نمی‌داد از جمله خودت ، بهش گفتم تازه نه تنها اهمیت نمیدادی بلکه راست راست تو صورتم وایمیستادی میگفتی تو بچه منو کشتی . گفتم کاش یک چهارم توجهت ب مادرتو ب من میدادی ... اونم گف من دستم نمک نداره . ازون موقع تا حالا هم باهام قهر هست 🙁

https://uupload.ir/view/semicenk_herkes_gibisin_bfpu.mp3

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😶میشه تاپیک عکس گزاشتم گزارش بزنید

زدم . راستی راستی این خودتی

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

طوری نیست بزار قهر کن خوب بهش،گفتی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یادمه تازه عروس بودم شوهرم واسه خونه سیب زمینی نمیخرید میگفت پول ندارم گوشت نمیخرید برنج نمیخرید یه بار منو نمی‌برد خرید ، یه روز باهم رفتیم لوازم ورزشی یهو ی فوتبال دستی دید با ذوق گفت من با برادرم همش با اینا بازی می‌کردم بذار اینو بخرم ببرم باز باهاش بازی کنم

انقد بدم اومد

تو دلم گفتم ی بار نشد ببینه من چی دوس دارم ی چیزی واسه من بخره اون وقت کلی پول میده فوتبال دستی ک ببره با برادرش بازی کنن