2777
2789
عنوان

ی جمله بهم بگید آروم‌شم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 38 پست
نمازاتو جوری بخون که توش غرق شیهرچی خدا تو چشممون بزرگ شه بقیه کوچیک میشن،اونو خیلی برا خودت بزرگش ک ...

من عاشق خدا ام شدیدا اما خب این مدت نمیدونم چرا اینطوری شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان اصرار به برگشتن اون عزیز عین این میمونه ک لباس قبلی تو بپوشید از خدا کمک بخواه نماز بخونی و فر ...

من نماز میخونم نماز شبم میخونم گلم 

من نمیخوام برگرده میخوام فراموشش  کنم

میشه از تجربت بگی عزیزم

باشه گلم به عنوان کسی که واسه کسی میمردم زمانی (چقدر احمق بودمن)دوسش داشتم خیلی اتفاقها افتاد باهاش ازدواج کردم خیلی اصرار به این کار کردم نگو صلاحم نبود اولش خوب بود یعنی عالی رفته رفته خودشو نشون داد دست بزن داشت معتاد بود اونم بد خیانت می‌کرد زندگیمو جهنم کرد مادرشوهرم اذیت می‌کرد یه پسر ۲ساله هم داشتم آخرش بچمو بردن نیاودن نمیدونم کدوم شهره کجاس تا مرز مرگ رفتم خییلی چیز ها

مثبت فکر کن ببین از خدا بخواه اگه صلاح بود میشه نشد نمیشه 

نکنه به خدا شک داری ؟؟؟

خدا بد بندشو نمیخواد که

ن گلم هیچوقت اینطوری نمیکنم

عزیزم درباره لباس حرف نزد 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

باشه گلم به عنوان کسی که واسه کسی میمردم زمانی (چقدر احمق بودمن)دوسش داشتم خیلی اتفاقها افتاد باهاش ...

وایییی عزیز دلم واقعا راس میگی گلم همین حرفی که زدی باعث شد بخودم بیام باورممم نمیشه 

ببین‌همین که حال منو خوب کردی بهت قوللللل میدمم خدا دستمو میگیره راستی اگه میخوای دوباره ازدواج کنی بچت برگرده و... چله حق شناس شنیدممممم محشرههههههههههههههههههههه 

منم کمکی که میتونم برات بگم اینکه دعات کنم و این‌چله و نماز شب بهت معرفی کنم