2777
2789
عنوان

عقدم کسی بهم پول توجیبی نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 85 پست
نه خونه ی باباش که میدهما زندگی کنیم از خونه ی مادرشوهر جداست و دوره

عه خب اینجور خوبه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

مگه خانواده ی پسر وخود پسر خرج نمیکنن،همین یلدایی کلی خرده ریز داره طلا هم داره ،تازه این کمترین در ...

😂😂😂 کلا برام یه دونه بله بزون شده یه دونه یلدایی

اونم زیاد تو فشارش نذاشتم

ماهم قراره برا یلدا خرج کنیم مثلا استند و میوه ارایی و گل ارایی ماهم برا دوماد لباس یلدایی خریدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت بگو فلان جا بریم چرا باید همسرت ببره جایی که خودش میگهمیبینم خیلی ساده ای ولی الان اصلا دور زمو ...

خب بپرسم کی وقت داذی میگه هیچوقت

باید بگم پنجشنبه خالی هستی؟ اگه گفت اره بگم پس بریم فلان جا برام لباس بخریم یلدا بپوشم 

این خوبه؟

😂😂😂 کلا برام یه دونه بله بزون شده یه دونه یلداییاونم زیاد تو فشارش نذاشتمماهم قراره برا یلدا خرج ...

نگفتی شوهرت درآمد داره نمی‌ده ؟چون خونه که نداره طلا که پدرش خریده ،عروسی هم نمی‌گیرین،حهیزیه هم که پدرت میده

میگه نمیدم!؟

نه یه جور دیگه

مثلا میگه جیب منم در نظذ بکیر دیگه عزیزم

یا لباس مجلسی میخواستم بخرم گفت مگه نداری پس قبلا چی میپوشیدی؟ گفتم اونا مال تجردم بود الان باید مثل عروس بپوشم

یا میریم خرید اشتراک داره برا خونشون کلی مواد غذایی میخره برا من ذره ای تعارف نمیکنه البته دفعه ی اخر خودم رفتم یه چی هرچند کوچیک برداشتمکهباعث شد اعتماد به پفشم بیشتر شه دفعه ی بعد همه چی برمیدارم

اصلا نباید بگی بابام نمیده ها سیاست داشته باش،بگو خودم خجالت میکشم از بابام بگیرم تو فامیلمون هم هرچ ...

مرسیییی مثلا چقدر بگیرم ازش؟ دو تومن خوبه؟ با یه تومن منم میشه ۳ تومن لباس خوب یلادایی میفروشن با ۳ تومن؟

نه یه جور دیگهمثلا میگه جیب منم در نظذ بکیر دیگه عزیزمیا لباس مجلسی میخواستم بخرم گفت مگه نداری پس ق ...

اره بهش رو نده از الان ک ب کم خرجی عادت میکنه طلبکار باش 

بگو میخوام برم دکتر زنان ۳تومن بزن 

چندروز بعد بگو میخوام مورنگ کنم ناخن بکارم ولی پولاشو قایم کن طلا بخر طلاهاتو ب شوهرت نشون نده

خب بپرسم کی وقت داذی میگه هیچوقتباید بگم پنجشنبه خالی هستی؟ اگه گفت اره بگم پس بریم فلان جا برام لبا ...

آره این خوبه ،اگه گفت پنجشنبه یا جمعه ام وقت ندارم ،بگو پس پول بزن به حسابم خودم برم کم زد بگو کمه یابگو کمه میرم اگه زیاد شد بیشتر بزن به حسابم 

بعدش هم تووقت مناسب بشین حرف بزن منطقی 

بگو من الان دیگه ازدواج کردم نباید خرجی هام بابام بده 

اون ۳تومن میره فقط هزینه یک رفت امدام ،یا ۵تومن بکن ماهانمو

یا اون ۳تومن براخودم باشه مثلاتنهابیرون میرم یابادوستام  از چیزی خوشم اومد بگیرم ،هزینه رفت و آمدهامو جدا بده

استارتر رو نمیبینی ؟ خوب نیست درس بخون شاغل شو منت بقیه رو نکشی وقت برای ازدواج زیاد هست

من که فعلا کسی نیس کلی پرسیدم فعلا دانشجوام احتمالا برم فرهنگیان 

معجزه خود تویی ...🩵🌱