2777
2789
عنوان

هشت ملیون پولمو نداد

298 بازدید | 27 پست

فامیل هست ازم قرض گرفت و نداد

شمت بودین چیکار میکردین؟

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من نمایندگی محصولات مراقبتی پوست و مو دارم

خواهرشوهرم ازم ی روتین پوستی گرفت، بی نهایت هم راضی بود و به به و چه چه میکرد

ولی پولمو خورد، ی آبم روش

ده دفعه به خودش، ب مادرش گفتم پولمو بدین، ب روی خودشون نیاوردن

من نمایندگی محصولات مراقبتی پوست و مو دارمخواهرشوهرم ازم ی روتین پوستی گرفت، بی نهایت هم راضی بود و ...

خیلی بده من رو در وایسی دارم

ولی دیگه از این ب بعد پول به کسی نمیدم

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
من نمایندگی محصولات مراقبتی پوست و مو دارمخواهرشوهرم ازم ی روتین پوستی گرفت، بی نهایت هم راضی بود و ...

اه خواهرشوهر همین

بالا میکشه 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

تا فیهاخالدونم سوخت... هرچند بازم دنبال فرصتم ک بگم پولمو بدنولی بعید میدونم بازم روم بشه

خیلی زشته بخدا

چطور میتونن اخه

خیلی زشته بخداچطور میتونن اخه

ده دفعه مستقیم گفتم پولم رو بدین، ندادن

پیام دادم ب خواهرشوهرم گفتم لطفا تا اخر ماه واریزی رو انجام بده، نداد

دوباره ب مادرشوهرم گفتم

هیچی ک هیچی

ده دفعه مستقیم گفتم پولم رو بدین، ندادنپیام دادم ب خواهرشوهرم گفتم لطفا تا اخر ماه واریزی رو انجام ب ...

شوهرت چی میگه؟

واقعا من برام بدترین فحشه ک یکی بهم بگه حسابتو بده🙄🤭🤭

از شغلت راضی هستی؟

محصول فروختن واقعا سخته

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

ده دفعه مستقیم گفتم پولم رو بدین، ندادنپیام دادم ب خواهرشوهرم گفتم لطفا تا اخر ماه واریزی رو انجام ب ...

اینا دیگ خیلی پرروعن

و قصد دادن پولم ندارن

از همسرت بگیر 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو