2777
2789
عنوان

خانوما بیاییین سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 29 پست
ه ه ه پس این طوریاس 

بله دیگه،جور هندوستان😂😂😂

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میخوای کوچیک بشه الان همه میخوان کمر باریک و پایین تنه قلمبه شن

کجاش خوبه 😣😣😣

اندامم خوبه فقط ای کاش اینا اب شن

از پایین شکم تا زانوهام یکم چاقه بدم میاد 😦😦😦😦

اگه میشه برام صلوات بفرستین ممنونم😗😗
مردا

https://www.google.com/search?q=ورزشی برای کوچک کردن ران ها&client=ms-android-samsung&source=android-browser&prmd=ivsn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjy7NzVh93aAhVsK8AKHTHUBR8Q_AUICSgB&biw=360&bih=512#imgrc=sXjprOnkfNrM6M:

من مث عکس سمت چپم

دوس دارم مث سمت راست شم 

اگه میشه برام صلوات بفرستین ممنونم😗😗