خرافه مدیر عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 1722 عنوان چرا انقدر امانت داری برا بعضیا سخته | مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 22 پست دوستم اومد ویپ ازم گرفت گفت برا چند روز میخوام بهش دادمش اول که کل جویسشو کشیده بعدشم از دستش افتاده صفحه نمایشش روشن نمیشه خیلیم گرون شده بود مامانمم بفهمه پارم میکنه🫠فهمید چی بهش بگم🫠 دخترایی که به تنهایی پرواز میکنن قوی ترین بال ها رو دارن . 1404/09/11 | 19:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خرافه مدیر استارتر عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 1722 اصلا اینکه مادرت میدونه ویپ داری بنظرم ناراحت نباش ما ویپ چند میلیونی جرئت نداریم دربیاریم نه مامانم میدونه دارم اتفاقا زیر نظر خودش استفاده میکردم ولی زیاد نه دخترایی که به تنهایی پرواز میکنن قوی ترین بال ها رو دارن .
خرافه مدیر استارتر عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 1722 وای خدا کپی پیس از مادرایشون لطفا 😂😂😂😂 دخترایی که به تنهایی پرواز میکنن قوی ترین بال ها رو دارن .
دفترخونه عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 2003 خوشگل خانم فیبروز ریه میگیری اهدا کن بهش یه عمر خودتو نجات بدهخانواده ت جنبه دارن؟؟؟اتفاقا اگاهی ندارن که چه اسیبی به ریه هات میزنه
خرافه مدیر استارتر عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 1722 پولشو از دوستت بگیر روم نمیشه چیزی بهش بگم دخترایی که به تنهایی پرواز میکنن قوی ترین بال ها رو دارن .
rozhena عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 8071 نه مامانم میدونه دارم اتفاقا زیر نظر خودش استفاده میکردم ولی زیاد نه منم دارم ولی قلیونو ترجیح میدم ببین جای سوراخش ک میکشی مزه جویسشو حس نمیکنی زیاااد من همش لبمو پاک میکنم حس میکنم جویس مستقیم میاد بالا میشینه رو لبم شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید
خرافه مدیر استارتر عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 1722 خوشگل خانم فیبروز ریه میگیری اهدا کن بهش یه عمر خودتو نجات بدهخانواده ت جنبه دارن؟؟؟اتفاقا اگاهی ندا ... من اصلا از روزی که گرفتم رو هم رفته ده تا کامم ازش نگرفتم دخترایی که به تنهایی پرواز میکنن قوی ترین بال ها رو دارن .
دفترخونه عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 2003 من اصلا از روزی که گرفتم رو هم رفته ده تا کامم ازش نگرفتم بهترین کارو کردیداشته باش ولی برا ادا
خرافه مدیر استارتر عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 1722 منم دارم ولی قلیونو ترجیح میدم ببین جای سوراخش ک میکشی مزه جویسشو حس نمیکنی زیاااد من همش لبمو پاک م ... نه بابا بخاطر دود هست حساس نشو زیاد دخترایی که به تنهایی پرواز میکنن قوی ترین بال ها رو دارن .