2777
2789

من که همش میگم خدایا همه ی کسایی که به من ظلم کردن رو میبخشم ولی به ازاش تو واسم بچین و منو موفق کن چهاین دنیا چه دنیای دیگه ، ارزوهام رو براورده کن و کمکم کن بالاخره این همه سال تلاش بی نتیجه م نتیجه بده  .

اینکه اونی که حق منو خورد و من زورم نرسید ، یا اونی که به من توهین کرد و من زورم نرسید ، اونی که ازم کلاهبرداری کرد بخواد تو جهنم بسوزه یا درد و مرض بگیره یا یکی دیگه سرشو کلاه بذاره اخه چی به من میرسه .

حق من که به من برگردونده نمیشه ، پس به جاش اونو ببخش و منو به حقم برسون .

اما خدا نه منو به حقم میرسونه نه اونا رو میبخشه ، میبینم که هم اونا به مشکل و عذاب برمیخورن هم من بدبیاری میارم .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو داری برا خدام شرط و شروط میذاری

بخشش باید دلی باشه نه با منت

جهنم و بهشتم اصلا معلوم نیس چیه و چجوریه تو عقل کوچیک نا ادما نمیگنجه 

فقط خدا میدونه چ خبره

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

خوشحال نمیشم ولی اوناهم باید جواب پس بدن نمیشه که بدترین روزها رو برام رقم زده باشند بدترین بلاها رو سرم آورده باشند بعد بی خیالشون بشم چطور اونا از اینکه گریه و درد منو ببینن خوشحال میشدن ورحمی نداشتن اما من باید ببخشم؟ بااینکه آدم دلرحمی هستم ولی نمیبخشم و تک تک آدمایی که بهم بدی کردن واگزارکردم  به خدا

آره خیلی چرا که نه!!

الآنم که هربار درد می‌کشه از ته دلم خوشحال میشم، انگاری با هر درد اون و تشدید بیماریش من عروسی می‌گیرم😍🥲

یه صلوات برای آرامش دل مامانم بفرستید؛)به امید روزی که بیام اینجا بنویسم آرزوم برآورده شد! بالاخره رفت...

چند روزه سر این موضوع دارم دیوونه میشم یکی خیلی بهم ظلم کرد تازگی فوت شده همش با خودم در جنگم ولی نم ...

به این فکر کن که اگه اون بسوزه و اتیش بگیره چی به تو میرسه ؟ 

ظلمی که بهت کرد تبدیل به پاداش میشه؟

در ازاش بگو خدا بهت مال و روزی و سلامتی وشادی و خوشی و پول زیاد بده .

به من که برعکسشو داده

چقد تو عین منی دقیقا عین عین عین منی منم بخدا همیشه میگم که میبخشم همه کسایی که تا حالا اذیتم کردن ولی در عوضش تو هم منو ببخش و موفق کن ولی فعلا اونایی که اذیتم کردن و به زورشون مینازنن تو اوج هستن من یه دختر بی پناه هی باید غصه بخورم موهامم سفید بشه 

تو داری برا خدام شرط و شروط میذاریبخشش باید دلی باشه نه با منتجهنم و بهشتم اصلا معلوم نیس چیه و چجور ...

چون خدا خیلی بهم ظلم کرده 

شاید هم خدا بهم ظلم نکرده باشه ادم هاش حق منو خوردن ،

من حقمو میخوام و هر چی تلاش میکنم فعلا که به اون حقم نرسیدم .

من باید به حقم برسم هر طور شده . حتی اگه خدا بخواد من بدبخت و ناکام باشم هر جور شده با خودشم میجنگم تا به خواسته م برسم چون خواسته ی من نه به دیگران ظلم میکنه و نه مشکلی رو تو دنیا به وجود میاره بلکه مشکل از خیلی ها هم حل میکنه .

چون خدا خیلی بهم ظلم کرده شاید هم خدا بهم ظلم نکرده باشه ادم هاش حق منو خوردن ،من حقمو میخوام و هر چ ...

تو با این طرزفکر به هیچ جایی نمیرسی عزیزم

بزار من قبل از اینکه بیشتر تلاش کنی اینو بهت گفنه باشم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
چقد تو عین منی دقیقا عین عین عین منی منم بخدا همیشه میگم که میبخشم همه کسایی که تا حالا اذیتم کردن و ...

قربونت برم 😥

من تا ۱۷ سالگی خیلی خدا رو دوس داشتم .

اما بعد از ۱۷ ، بنده های حر وم زاده ش خیلی ازارم دادن خیلی حق منو خوردن و من دستم هیچ جا بند نبود تا حقمو بگیرم .

خدا هم که از همون روز اول سر لج با من داشت انگار چیکارش کرده بودم . اتفاقا از همون بچگی به همه ی حرفاش گوش میدادم و دوسش داشتم ، میگن خدا هر کی رو بیشتر دوس داره بیشتر عذابش میده و امتحانش میکنه مگه سادیسم داره ، اصلا نمیخوام دوسم داشته باشه