2777
2789

الان مثلا برای روز مادر کلی انتظار داره 

وضعش خوبه پولدار

عید قربان و غدیر و اینا هم اصن به روی خودش نیاورد 

برای یلدایی به روی خودش نمیاره 

من با خانواده شوهرم ارتباطی ندارم 

با یه خواهرشوهرمم قهرم 

از اونور هم مطمئنم همسرم بهشون فشار میاره که بیارن 

و خودش همه رو متقبل میشه و من نمیخوااااام 

چون پارسال یلدا فردای خواستگاریم بود و خودش برام یه گردنبند ظریف خرید 

الانم داریم میریم سر خونه زندگیمون و واقعا نمیخوام خرج اضافه بشه به خودش هم بگم میگه نه مادرم اینا میخرن یا میگه پولشو میدن و من مطمئنمممممم نمیدن و نمیخرن

از انورم کدوم عروسی دوست نداره براشون بیارن؟!☹️

ای کاش آدم های خوبی بودن و مث همه تازه عروس ها ذوقشو داشتم و کلی کادو میگرفتم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اوووو خیلی مونده که

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

تو عقد با خواهر شوهرت قهری چطور میخوای یه عمر زندگی کنی باهاشون

یکم سیاست و مدیریت داشته باش

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

الان دیگه وضع همه خوب نیست متوقع نباشید بگو انتظاری ندارم و نیاین که شوهرتم تو زحمت نیوفته

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

خوب وقتی یه خط درمیون باهاشون قطع ارتباطی توقع داری بدو بدو بیان یلدایی هم بیارن ؟ 

ما که اصلا رسم یلدایی نداشتیم . این رسم و رسوما برای اینه دل ادما بهم نزدیک بشه وقتی همه اش بشه کدورت و توقع و اعصاب ناراحت دیگه چه لطفی داره ؟ 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚