2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوس من مجرده بابا مامانش در قید حیاتن با همون بین ۲۰ تا ۳۰ تومن داره پادشاهی میکنه کلی خرید دکتر پوس ...

قیمت بلیط تهران کیش 

تهران مشهد 

تهران تبریز 

و نرخ هتل شبی برای مسافرت یک هفته ایی با خرید و تفریح بیست میلیونه 

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

این درآمد واسه دختر مجرد و حدود بیست منظورمه

اره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

قیمت بلیط تهران کیش تهران مشهد تهران تبریز و نرخ هتل شبی برای مسافرت یک هفته ایی با خرید و تفریح بیس ...

ببین البته اون تو بانک کار میکنه در طول ماه سفرهای نزدیک و داخل شهرشو با این حقوق میره سفرای دورتر و لوکسشو وقتایی که بهشون به مناسبتی پول میدن میره

یچیزیم هست که مدیریت پولیش خوبه مثلا از قبل اینکه بره سرکار قرعه خونگی مینوشت مدام‌پول تو دست و بالشه چندین قرعه داره همیشه

میشه ریزشو بگی که یه مجرد چه خرجایی داره که میشه در ماه ۱۲۰ تومن ؟

باشگاه ورزشی خوب با وسیله و ست لباس 

استخر و ماساژ حداقل ماهی چهار بار

ترمیم لایت و رنگ مو و ناخن یا مژه و پاکسازی پوست و ابرو 

سفر یک هفته ایی در ماه اونم داخلی

تغذیه سالم و روتین پوستی و مو 

خرید لباس و ارایشی و بهداشتی و زیور الات 

دورهمی و رستوران گردی وتفریح و گردش با دوستان 

مخارج ماشین 

هزینه های پزشکی زیبایی و ترمیم هاش و لیزر

هزینه های موبایل نت 

و خیلی چیزای دیگه

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

ببین البته اون تو بانک کار میکنه در طول ماه سفرهای نزدیک و داخل شهرشو با این حقوق میره سفرای دورتر و ...

خوب کارمندبانک داستانش فرق داره معمولاهتل مجانی بهشون میدن وبعضی وقتابلیطم میدن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خوب کارمندبانک داستانش فرق داره معمولاهتل مجانی بهشون میدن وبعضی وقتابلیطم میدن

اینکه تازه رفته فعلا از هتل و بلیط چیزی بش ندادن ولی وام های خوبی میدن مثلا ۶ ماه نشده تا الان دو تا ۱۵۰ تومنی ۴ درصد با اقساط بلند مدت بشون دادن باورت میشه یکیش قسطش ۲۰۰ هزار تومنه؟