2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 23 سالم بود وزنم رفت 85 کیلو، بعدش دقیقا یک ماه پریود نشدم، رفتم دکتر گفت وزنت بالاس، 

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

من 23 سالم بود وزنم رفت 85 کیلو، بعدش دقیقا یک ماه پریود نشدم، رفتم دکتر گفت وزنت بالاس،

نه من پریود نشدم بعد 

الان داره میره بالا

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

چرا پیگیری نمیکنی حتما پلی کیستیکی و رو وزن خیلی موثره به جز این خطرناکم هست برو دکتر

رفتم گلم میگم بنظرت پریود شم وزنم میاد پایین ۲ کیلو؟

آهان اگه تنبلی داری چاقی از اونه شکلات و به هوله نخور

پریود شم وزنم میاد پایین ۲ کیلو؟

۵ صبح یه تخم مرغ آب پز بدون نون میخورم

۱۰ صبح گاهی یدونه نیمرو با نون سنگگ

۱ و نیم ناهار

شام هم ساعت ۹

رفتم گلم میگم بنظرت پریود شم وزنم میاد پایین ۲ کیلو؟

نه وزنت نمیاد پایین 

بیماری پلی کیستیک باعث افزایش وزنو پرخوری میشه باید سبک زندگیتو اصلاح کنی تا رحمو تخمدانت به فنا نرفتن

حسبی الله ❤
پریود شم وزنم میاد پایین ۲ کیلو؟۵ صبح یه تخم مرغ آب پز بدون نون میخورم۱۰ صبح گاهی یدونه نیمرو با نون ...

نمی‌دونم واقعیتش چون منم تنبلی دارم چاقی در ناحیه شکم دارم ولی من یک سال قرص خوردم درمان شدم فقط دکترم گفت شیرینیجات و قند اینا رو نخورم

خدااااا
پریود شم وزنم میاد پایین ۲ کیلو؟۵ صبح یه تخم مرغ آب پز بدون نون میخورم۱۰ صبح گاهی یدونه نیمرو با نون ...

چرا اینقدر زود از خواب بیدار میشی؟؟ 

پریود شدن یه چرخه طبیعی بدن زن هست باید هرماه باشه

وزنتو با ورزش یا رژیم کنترل کن، این جریان پریود نشدن هم حتما پیگیری کن 

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

نه وزنت نمیاد پایین بیماری پلی کیستیک باعث افزایش وزنو پرخوری میشه باید سبک زندگیتو اصلاح کنی تا رحم ...

خب دقیقا چیکارکنم

سبک زندگی خاصی ندارم بالاتر ببین چی نوشتم

چرا اینقدر زود از خواب بیدار میشی؟؟ پریود شدن یه چرخه طبیعی بدن زن هست باید هرماه باشهوزنتو با ورزش ...

باید برم دانشگاه

وزنمو چیکاکنم یعنی الان خوراکم بده بنظرت