2777
2789

دوست دوران دبیرستانم بهم گفت بیا بریم بیرون و اینا

بعد چون تولدش دو روز بعد بود من راش کادو خریدم. کادویی که خریدم حدود 400.500 ت شد

من اصلا توقع نداشتم اون برام کادو بخره ولی توقع داشتم بهم تبریک بگه ایا توقع زیادیه؟؟

یک هفته پیش تولدم بود هیچ تبریکی نگفت چند روز بعد من ی کاری داشتم بهش پیام دادم جوابمو داد بعد برام نوشت راستی زینب تولدت مبارک

همیییییییییین

همینقدر خشششکککک

واقعا دلم شکست

حتی کنار تولدت مبارک یه ایموجی نذاشت

منم بهش نگفتم ممنون حتی

چون بهم برخورد

نمیتونم بهش حق بهم 

فقط صنوبر🌹

حق داری 

اوضاع مالیش چطوره؟ 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه مشخصه اونم خیلی این رابطه براش اهمیتی نداره

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

دوستت عین منه در عین حال که عاشق ادماست همیشه روز تولد یادشون میره یعنی کلا مدلم اینجوریه که تاریخ چ ...

شما باز دلی کادو میخری از ما دلی ک نمیخرن هیچ روزی ک مناسبت باشه هم ی تبریک هم بلد نیستن