nazaninzahrs مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1523 عنوان جلسه سوم خواستگاری 85 بازدید | 11 پست قرارشد بیان بریم بیرون چه چیزی بپرسم جلسه سوم؟بیان دنبالمون یا خودمون بریم سرقرار 1404/09/11 | 19:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
brown_eyes عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 6353 بخوان بیان دنبالتون میگن خودشونهر چی واست مهمه نپرسیدی بپرس این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
خدایاشکرت۷ عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 3679 سوالایی که داری بپرس بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️
ملکه_عاشق عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 35845 دیگه مهم معیار و خواسته خودته از زندگی چه انتظاری داریبقیه ک نمیتونن بگن حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
خدایاشکرت۷ عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 3679 برام عجیبه قصد ازدواج دارین اما هنوز نمیدونین چه معیارهایی دارین بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️
nazaninzahrs مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1523 وا برا چی باید بیان دنبالتون؟😐 گفتم خواستگارم هست بامامانش قراربجای بیان خونمون بریم بیرونا ۲جلسه باهم صبحت کردیم
فینگیلیییییی عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 905 گفتم خواستگارم هست بامامانش قراربجای بیان خونمون بریم بیرونا ۲جلسه باهم صبحت کردیم خب میدونم میگم لزومی نداره اونا بیان دنبالتون خودتون برید خب اونا که تاکسی سرویستون نیستن😐
nazaninzahrs مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1523 چه جالب جلسه ای هستتشریحی یا تستی؟🤣 تشریحی 😂 اماکنکوری
nazaninzahrs مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1523 برام عجیبه قصد ازدواج دارین اما هنوز نمیدونین چه معیارهایی دارین معیارام میدونم چیه منظورم شماها جلسه سوم چیا پرسیدین ایا درمورد مهریه و عروسی من بپرسم یاخواستگارمیپزسه
خدایاشکرت۷ عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 3679 معیارام میدونم چیه منظورم شماها جلسه سوم چیا پرسیدین ایا درمورد مهریه و عروسی من بپرسم یاخواستگارمیپ ... راجع ب مهریه خانواده ها باید صحبت کننشما سعی کن ب شناخت برسیامتحانش کن صداقتشو، دست و دلبازیشو، عصبانی شدنشو .. بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️