من یه سری مهارت های اضافه دارم و چیزای دیگه ای بلدم اما هنوز رو نکردم ، به نظرتون اینکه مهارت های اضافیمو روش های خلاقانه م رو رو کنم و از اون طرف خودمم تبلیغ کنم و مشتری بیشتری برای مغازه ی کارفرمام بگیرم ، درامدمو بیشتر میکنه یا فقط پرو و پرتوقع میشه؟ و این زحمتا رو در اینده واسه کسب و کار خودم بکشم؟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
بنظرم باهاش صحبت یه درصدی بهت بده اگ فروشت بیشتر شد.ولی بنظرم نکن چون بعد تبدیل ب وظیفه میشه ا یه روز انجام ندی یا دلت نخواد باز اون برا قیافه میگیره ک چرا انجام ندادی متوقعش نکن دیدم ک میگم
این قسمت : رویاهای کسی که تازه شاغل شدهبشبن سرجات دختر
تازه شاغل نشدم ۶ ساله دارم برا دیگران کار میکنم از هیفده سالگی 😑 ولی خب تو این سالها دانش اموز و دانشجو هم بودم . دوس دارم واسه خودم کار کنم و دیگه به دیگران بیگاری ندم ولی از طرفی هم میترسم 😑😑
به کارفرما بگو من اگه تونستم مثلاً فروشتو اینقدر بالا ببرم پورسانت در نظر میگیری، اگه گفت آره که انجام بده، اگه گفت وظیفته، مثل سابق کارتون انجام بده نه کمتر نه بیشتر
امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بیدفاع شدهام.هیچکس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمیدونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام