2777
2789
عنوان

بیاین از خاطرات روز عقدتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 76 پست
مگه مثل قبل سند نمیدن بهتون تو اون سند امضا بزنین؟

نه سیستمیه یه امضا به اثر انگشت تمام 

چهار ورقه اچار که صفحه اولش مشخصات زوجینه بعدشم مهریه و شروط و اینا همین 

... 🤍🦋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای خدا شوهر منم پیتزا خریده بود برام تا از آرایشگاه اومدم تو ماشین خوردم البته خالم لقمه کرد گذاشت ...

نه من قبل پوشیدن لباسم اورد من خوردم اما خیلی کم گذاشتمش دختر خاله شوهرم خورد تازه نصفش هم‌ موند 

انقدر دلم ضعف میرفت که چیزی هم نمیتونستم بخورم 

نه سه سالیه فک کنم سند برداشتن یه برگه فقط میدن😁و کلا یه امضا بیشتر نیست قبلا تا امضا میخاستی بزنی ...

خوب شده پس

وای خیلی بد بود😂

دختر داییم براش ناخن بلند گذاشته بودن عادت نداشت

یدونه زد بعد به داییم گفت نمیتونم

بقیه امضاها رو داییم خودش زد😂

از ۱۰ تا ۴ بعد از ظهر ارایشگاه بودم هیچیم نتونستم بخورم تورم سنگین دلم ضعف میرفتم‌با خودم فکر میکردم ...

🤣🤣🤣🤣عالیییی

من علاوه بر خودم همسرمم استرسی شده بود اونکه همیشه ریلکسه😂 بعد بهشون میگفت هرچی ستاره میگه بگین چشم بهش هیچی نگین استرسش زیاد نشه 

😂😂🤦🏻‍♀️

... 🤍🦋
🤣🤣🤣🤣عالییییمن علاوه بر خودم همسرمم استرسی شده بود اونکه همیشه ریلکسه😂 بعد بهشون میگفت هرچی ستار ...

😂😂😂😂بنده خدا 

سر عقد خواهرام و دختر خاله شوهرم هی بالا سرمون حرف میزدن سوال میپرسیدن ازمون😐😐 نمیزاشتن بفهمیم عاقد چی میگه نامزدمم هی میگفت ساکت ساکت هی استرسش بیشتر میشد

ارایشگاه 🤣🤣برادرشوهرمم با عکاس دعوا کرد کل فیلممون و از لجش خراب کرد فیلمبرداره

عه وا😐برادر شوهرت بی عقله فیلمبردار بی عقل تر

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........