2777
2789

جان عزیزت تا اینجا اومدی تا اخر بخون و نظرتو بگو

من داییم ماشین داشت خودش به بادش داد.ماشین صفر مدل بالا بابا بزرگم انداخته زیر پاش کهنه و‌داغونش کرده بیس چارساعت تاکسی تلفنی زنشو خانواده زنش شده

.زنش خوبه بخدا کاری با اون ندارم 

ولی ۲۴ ساعت با ماشین بابا بزرگ من انگار تاکسی تلفنی خانواده زنش تا اخ میگن میدوعه میبرشون میارشون 

۱ سالع ازدواج کرده

نصف شب گیر کرده بودیم ما هم پدرم ماشین نداره هیچکس نداریم بخدا خیلی بیچاره ایم بابا بزرگم میخاست ما ببره جایی ولی ماشین نبود رفته بودن ولو گردی 

زنگ زدم گفتم میشه اخر شب که اومدین کارتون‌ تموم شد بیایی ببری ما

اومد با تشررررر گفت بار دیگع به من زنگ نمیزنید😐و ی بحثیش کرده بود فردا

خیلی داییمو دوسش داشتم همه کار براش میکردم

تصمیم. دارم خیلی عادی سرد برخورد کنم از این به بعد انگار یه غریبست برام

بنظرتون کار خوبیه؟مثلا قبلا روبوسی و قربون صدقه اش میرفتم  اخترامش داشتم

ن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دایی ها اکثرا ارث خواهرارو میخورن جلوش وایسا

کاریش ندارم بپاس خوبیای قبلش

ولی اون ماشین حق منو مادرمم هست امداخته زیر پاش قشنگ تاکیی تلفنی خانواده زنشه در حالی که همونا جهاز درست ندادن و از داییم تا خرخره چاپیدن و تیغیدن 

از این به بعد عین ی غریبه سردم باهاش

ن

والا من چند ساله با دایی هام حرف نمیزنیم باهم گ. وهی بیش نیستند... کلا متنفرم از هرچی فامیله.. فقط شوهرمو دارم وخدا همین... بیخیال فامیل.. ناراحت نباش🌷

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

خب مشخصه باید شمام مثل خودشون برخورد کنین

خیلی داییم دوس داشتم مهر برادار واقعی داشتم بهش قبلا اوکی بودیم زن گرفت لاس شد بخدا

دلم میسوزه بحال خودم اگر پدر درست حسابی داشتم به هییچکس رو نمیزدم تو دلم گریه میکنم

بعضی شبا نیازمون میشه به دکتر به همه زنگ میزنیم بیان ببرن کسی محل نمیده پدرمم خیلی بیغرته میگه اگه مردین هم دکتر نرید ن ماشین داره ن پول میده

ن

من بشخصه از دخالت نوه تو کار پدر و خواهر برادر خوشم نمیاد.هرکی تلاشش واسه خودشه عزیزم

عزیز

ما کسی نداریم 

من دخالت نمیکنم

ما کسی نداریم بالا نوشتم پدرم چجوربه به کی پناه بیاریم؟فقط پدر بزرگمه که دایی کفتارم کل زندگیش بار کرده برده واسه خودشو زنش

نصف شب مثلا من تب کردم دم مرگ به کی پناه بیارم

اون ماسین سهم ما هم هست

ن

والا من چند ساله با دایی هام حرف نمیزنیم باهم گ. وهی بیش نیستند... کلا متنفرم از هرچی فامیله.. فقط ش ...

انشالله پایدار باشید عزبزم

بی کسی خیلی بده خیلی خدا شوهرتو حفظ کنه برات

ن