2777
2789

من از مادر خودمم توقع ندارم بخدا انقدر واسه مادرم بچه داری مبکردم ولی مادرم دریغ از یه کمک تو این چندسال ک بچه اوردم اصلااااا کمک نمیکنه از همون اول ک زاییدم نیومد پیشم واسه واکسن بچه نیومد و من حتی این چندسال یه دکتر نرفتم

چند روز پیشم تاپیک زدم خواستم برم دندون پزشکی دخترم باز نذاشت دندونم روکش میخواد و نصفش شکسته و درحال داغون شدنه

باز یمدته از چشمام اب میومد و خوب میشد مادرم یبار نگفت بیا بچه نگه دارم برو دکتر دیگه سه روز پیش دیدم اوضاع چشمم داغون با بچم رفتم و دکتر گفت خشکی چشم گرفتی فشار چشمم بالا بود گفت خطرناک

حالا اینارو گفتم ببینید چقدر من بیکسم البته خدا رو دارم که بهتر از هرکسیه

صبر کنید ادامشو الان زود تایپ میکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا مادم دوتا بچه هاشو گذاشته پیش من و رفته مشهد

بخدا خسته شدم و انقدر دلم شکسته میگم خدایا من فقط برا رضای تو نگهشون میدارم فک میکنم غریبه هستن

با اینکه مادرم واسه بچم کاری نکرد ولی من گفتم حالا خواهرم تقریبا 10سالشه حتما ناراحته مادرم نیست یه سینما بببرمش روحیش عوض بشه که باز اینم واسه رضای خدا بود

خواهرم گفت میشه دوستمم ببریم گفتم باشه اشکال نداره و زنک زد به دوستش که اونم ببریم

همسرتون کمکت میکنه؟قبول دارم بچه داری خیلی سخته اونم دست تنها ولی از سلامت خودتون غافل نشین

نه خدا شاهده بچم تب کرد یبار 3روز پشت هم تب داشت نگفت یکساعت بخواب من نگهش دارم داشتم از بی خوابی دیوونه میشدم

اسی جان کامل که نوشتی منم لایک کن 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
نه خدا شاهده بچم تب کرد یبار 3روز پشت هم تب داشت نگفت یکساعت بخواب من نگهش دارم داشتم از بی خوابی دی ...

مامان منم بی معرفته 

خودم تک تنها بچه نارس و به اینجا رسوندم اونم بچه اول که آدم تجربه نداره

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

نه خدا شاهده بچم تب کرد یبار 3روز پشت هم تب داشت نگفت یکساعت بخواب من نگهش دارم داشتم از بی خوابی دی ...

انقدر حرصم میگیره اینجور تاپیکارو میخونم 

باید کمکت کنههههه

مگه فقط بچه‌ی شماست ! توام حق زندگی داری🤦🏻‍♀️

حالا مادم دوتا بچه هاشو گذاشته پیش من و رفته مشهدبخدا خسته شدم و انقدر دلم شکسته میگم خدایا من فقط ب ...

بعد دوستش گفته ما پول نداریم میشه پول سینما رو شما بدید

الان یه سینما نفری 150میشه با خوراکی و...  منم امروز، 300دادم خداشاهده و پول نقدی دیگه نداشتم 

دیگه خواهرم روش نشد بگه نداریم گفت پر شده و نمیشه بلیط بگیریم

حالا پشت سر هم ننش زنگ میزننه که بیا دختر منم ببرید

من موندم مردم چجوری انقدر پرو هستن

دوباره وفتی برکشتیم زنگ زدن و میگن ابروتونو میبریم تو مدرسه 

من موندم چقدر مردم پرو هستن

من حتی با مادرمم اینجور نبودم که اگه بودم الان چشمام کور نمیشد

انقدر حرصم میگیره اینجور تاپیکارو میخونم باید کمکت کنههههه مگه فقط بچه‌ی شماست ! توام حق زندگی داری� ...

عزیزم من چند سال دیگه مرده ی متحرکم

ارزوم اینه یکساعت برم قدم بزنم 

بچمم الان نزدیک 4سالشه کوچبک نیست ولی کسی نگهش نمیداره

مامان منم بی معرفته خودم تک تنها بچه نارس و به اینجا رسوندم اونم بچه اول که آدم تجربه نداره

منم بچه اولم بود حتی بلد نبود پوشک کنم هیچی کمک نکرد

دلم از این میسوخت من براش همه کار کرده بودم چون بچه اول بودم حتی پوشک بچه هاشم شسته بودم 

اونوقت اون خیلی دلمو شکست الان بچه هاشو گذاشته و رفته

بعد دوستش گفته ما پول نداریم میشه پول سینما رو شما بدیدالان یه سینما نفری 150میشه با خوراکی و... من ...

حالا که اینقدر با شما راحتند بگو که راستش ما هم عین شما دست و بالمون بستس نمیتونستم دخترتون را ببرم .بگید انشاالله مادرم برگردند دخترتون را میبرند .