2777
2789
عنوان

بچهای دو سالتون حرف میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 27 پست

یه چی میگم فقط بهم نخند

بچت اصلا بهش موز و تخم مرغ نده

بعد میبینی خیلی زود حرف میزنه 

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

مال ما بچه آجیم دو سال و نیمشه یه قند میگه فقط ولی تمام حرف ها رو میفهمه و متوجه میشه باید تا این سن کامل دیگه حرف میزد ولی خب مامانم میگه چون این تو بچگیش عمل داشت و بیمارستان بود به خاطر همین ترس و ناراحتیا اینجوری شده ولی من میگم چون میبینه با حرف نزدنم کارش راه میفته تلاشی نمیکنه به هر حال زوده برای گفتار درمانی و اینا خیلییییی بچه ها هستن دیر زبون باز میکنن باهاش تمرین کن نگران نباش یکیم بزن دهن اونایی که فوصولی میکنن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مهد فعلا قبول نکرد تصمیم دارم ببرمش گفت دوسال شد بیارش موند دوماه دیگه ببرمش

در اولین فرصتی که تونستی حتماً بزارش مهد فقط خیلی دقت کن که مهد خوبی باشه کلاس‌ها و فضای آموزشی درست و اصولی داشته باشند و مربی‌هاشون خوب باشن

پسرا دیرتر حرف میزنن ، همینکه میفهمه کافیه که نگران نباشی، پسر منم میفهمه و کم حرف میزنه ولی خیلی باهوش و فهمیده است اصلا نگران نیستم خیلی فرصت داره واسه حرف زدن 

یک فرشته درون من مرده انگار ، چون روحم همیشه عزا دار است ، این غمگینی تمامی ندارد مگر با مرگ روحم 

بله کسیم غیر خودم نمیبینه در روز باهاش حرف بزنه

کاملا طبیعیه چون بچه اوله و کسی رو جز شما نمیبینه اگ بچه دوم بود به هر حال یه معلم کوچولو داشت که بهش همه چیو یاد بده شما بیشتر ازش حرف بکش بچه خواهر شوهرم سه سالو نیمشه تازه دایره جملاتش بهتر شده هنوزم کلمات نامفهوم میگه 

خوبه دیگه همینا. ازیناس که یه دفعه شروع میکنه حرف زدنتا حالا دیدی یه بچه سالم نتونه حرف بزنه

بخدا کلافم میکنن دیشب مهمون داشتیم برگشته از بچه خواهرشوهرش تعریف میکنه فلان حرفو زد اینکارو کرد   حالا اینم بگم من اون بچه رو خودم دیدم 😑 پسر من داشت اتیش میسوزوند میرقصید اون فقط وایساد کل اون تایم نگاه کرد 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
بخدا کلافم میکنن دیشب مهمون داشتیم برگشته از بچه خواهرشوهرش تعریف میکنه فلان حرفو زد اینکارو کرد ح ...

بعضیا همینن

پسر من 17 ماهگی راه افتاد هر کی میدید از زرنگ بودن بچه های خودش تعریف می‌کرد. 

یا مثلا من شیرم کم بود. دیگه همه از پر شیر بودن خودشون تعریف می‌کردند. 

سعی کن لذت ببری از بزرگ شدنش. خیلی هم به خودت سخت نگیر هر وقت حوصله داشتی باهاش تمرین کن

بعضیا همینن پسر من 17 ماهگی راه افتاد هر کی میدید از زرنگ بودن بچه های خودش تعریف می‌کرد. یا مثلا من ...

دقیقا پسرم راه نمیرفت یکی میگفت بچم ۹ ماهگی راه افتاد یکی میگفت ببر کاردرمانی 😑پسرم شب خوابید صب پاشد خود ب خود راه رفت یهویی الانم که اتیش میسوزونه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید